Hadeland glassverk glass serier

Våre vinglass er alle laget for at du skal kunne nyte din vin i et vakkert glass. Glasset du drikker av påvirker din opplevelse av vinen. Riktig formede vinglass får frem det beste i vinen og fremmer det typiske for den aktuelle vinen. Glassene munnblåses og slipes for hånd etter tradisjonelle teknikker på Hadeland Glassverk.


Tangen er en serie glass med stram og solid design.

Glassene er inspirert av de tradisjonelle Nøstetangenglassene samt historisk, europeisk drikkebegerkultur. Kunnskapen om Hadeland Glassverk serviseglass er grei, men ikke god nok. Problemet med å navngi Hadeland- glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt.


De som samler Hadeland- glass. Les mer om Hadeland Glassverk her. Vi selger vinserviser, pressglass , karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker. Glassmenageriet har også et meget stort .

NN kilde softline Basic Water. Klassisk vakker serie med nydelig slipedekor. Som en ekstra vakker detalj, slipes også stetten på glassene. Marie oser av utsøkt håndverk.


Glasset munnblåses og slipes for hånd etter tradisjonelle teknikker på Hadeland Glassverk. Apply filter: Apply filter. Vare til av totalt 17. Det ble grunnlagt av Det Norske.


HADELAND GLASSVERK FINN HG. Nå håndlages en ny serie hvit- og rødvinsglass av jubilanten. JEVNAKER: Hadeland Glassverk har relansert rødvin- og hvitvinglass i serien Finn. Glass som tidligere ble fremstillt av blyglass lages i dag i såkalt krystallin, fremstilt på samme måte som blykrystall, men med unntak for blyet.


Dette gjør glassene fortsatt blanke og vakre! We often get questions if we have crystal glass , or if our glasses . Bar serier fra Hadeland Glassverk. Vulsten er formet ulikt. Grå serie av vinglass, .

Hvilken er din favoritt? Det fantes ikke tilstrekkelig mange norske glassarbeidere , og derfor var man avhengig av utenlandske gjestearbeidere. De fleste utenlandske glassarbeiderne ble hentet inn fra . Mangler: serier Hadeland glass finner du billig på QXL. KOLLEN rødvinsglass - Hadeland og Willy Johansson - Selges av AdaL fra Yven på QXL.


Rødvinsglass på høy fot. Vakker sotgrå farge som går igjen i flere gjenstander fra Hadeland.

Commentaires

Articles les plus consultés