Butai ispanijoje parduoda

GERA investicija nuomai. Studio butas yra pilnai įrengtas ir apima svetainė su virtuve atidarymo į terasą, vonios kambarys 1. Butas yra geroje vietoje su išvystyta infrastruktūra, netoli parduotuvių, kavinių, barų, mokyklose, restoranuose. Naršykite pagal miestus ir skaitykite nekilnojamojo turto skelbimus nemokamai!


Nauji namai , butai , apartamentai, būstai prie viduržemio jūros. Skambinkite ir mes Jums padėsime!

Parduodame individualius namus Benidormo mieste, Sierra Cortina urbanizacijoje,km iki pa. NT užsienyje Parduoda. Patogioje ir gražioje vietoje su panoraminiais vaizdais. Naujas butas Alikantėje netoli paplūdimio.


Parduodamas butas Kosta Blankoje, nuostabioje vietoveje sale pusyno, 150m iki. Prie namo yra bendras baseinas ir teniso aikštelė, netoliese viešo transporto stotelė, tvarkinga aplinka. Nuo namo iki miesto centro min.


Yra požeminė automobilių . Skelbimai, parduodu - Skelbiu.

Iki juros tik 4metrų! Butas parduodamas su baldais ir buitinę techniką. Los Gigantes miestelyje, Tenerifėje. Buto komplekse yra baseinas, garazas jau iskaiciuotas i kaina.


Patogus susisiekimas su centru, 5min. Nekilnojamojo turto agentūra: butai , namai , sklypai, komercinės patalpos, sodybos, sodai. UŽ pardavimo : Erdvios vilos atsiveria panoraminiai vaizdai į La Orotava, Tenerifė ! Tiesa, dabar turiu naują klientų grupė – Norvegijoje ir Didžiojoje Britanijoje gyvenantys lietuviai. Jie perka butus , kuriuos vėliau išnuomoja ar ateityje tikisi parduoti už didesnę kainą. Geriausi(-os) Nekilnojamas turtas Tenerifėje.


Jūsų laisvalaikis, poilsis ir savaitgaliai prie jūros - Nekilnojamas turtas. Pasak jo, būstai siūlomi pritaikant dideles nuolaidas. Vieno kambario butai Tenerifėje.


Didelis butų pasirinkimas, geros kainos. Padėsime nupirkti, sutvarkyti visus dokumentyus. Kaina priklauso nuo buto lokacijos, dydžio, namo statybos metų ir įrengimo“, – sako V. Paukštė ir pabrėžia, kad bet kurio nekilnojamojo turto kainos skirtumą labiausiai . Taigi atlyginimų skirtumas dvigubai didesnis, o butų kainos panašios“, – teigia I.

Pavyzdžiui, kambarių nedidelis kv m. Kanarų salose parduodamas už tūkst. Tam, kad būtų lengviau įsivaizduoti sumą, galima patikslinti, kad šiuo metu per L. Sapiegienės įmonę įsigyjamo nekilnojamojo turto kv.

Commentaires

Articles les plus consultés