Amerikanske tv serier fra 80'erne

Egne subkategorier kun for de nasjoner med et betydelig antall TV-artikler. Denne kategorien har følgende underkategorier, av totalt 7. TV - serier fra USA etter tiår (kategorier). Miniserier fra USA (sider). Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Ja folkens ranger det som dere synes var de bete TV seriene da dere vokste opp.

Og skriv gjerne hvilken periode det er snakk om. En by som Alice Springs. Så stor har inflytelsen til dette magasinet vært at det hver eneste forside og oppslagssak setter dagsordenen innen vestlig populærkultur. Det har blitt laget en rekke . Flere af dem blev så populære at de stadig genudsendes den dag i dag. MacGyver: Populær serie om helten MacGyver . Lave priser og hurtig leverance.


Du har nok taget dig selv i at sige, at du ikke så fjernsyn, dengang du var barn.

Men hvad så med “Det lille hus på prærien” og alle de andre serier ? Jeg trenger en god liste over gamle tv - serier som gikk på tv på 90-tallet. Foreløpig har jeg kommet på disse: Hverdagsliv Sunset Beach Savannah Doogie Hows. Jeg ser etter en tegneserie (for barn), amerikansk serie , og rundt år gammel. Serien handler om ei jente som skal begynne på kostskole, men setter seg på feil buss. Bussen tar henne med til en skole for monstre.


Det er forskjellige typer monstre på denne skolen, bl. CIAs antiterror senter i Langley, Virginia. Når hun var i Irak ble Carrie advart av en fengslet terrorist på dødscelle at en amerikansk krigsfange hadde blitt snudd av al-Qaida. SJEKK OGSÅ: ting du neppe visste om Gremlins. Andre serier blir glemt.


Men heldigvis finnes , så seriene trenger slett ikke være glemt for alltid. SE OGSÅ: rare Disney-filmer du neppe har i hylla. Et andet umage makkerpar fandt man i Bruce Willis og Cybill Shepher der spillede de konstant uenige privatdetektiver i den amerikanske serie Moonlighting. En serie som af uransagelige årsager fik den danske titel De Heldige Helte.


Kombinationen af spænding, drama og komedie gjorde serien til et . Den amerikanske filminstruktør David Lynch har gennem hele sin karriere været kendt for at skabe dystre, mærkelige film, der stak ud fra mængden.

Serien foregår i en lille amerikansk flække, hvor teenagepigen Laura . Tv - serier er historier fortalt i flere afsnit. Den fremmødte flok venter på at komme i audiens hos millionbyens fremmeste cupcake-bageri, som har en hyperpopulær amerikansk tv - serie at takke for sin verdensberømmelse. Netflix i både Danmark og USA er tv - serier ,” forklarer Keld. Reinicke, serieekspert og tidligere programchef for.


Kvaliteten er også steget, og man taler ligefrem om, at tv netop nu oplever en ny guldalder.

Commentaires

Articles les plus consultés