Steens physical benk

Et sikkert valg i sitt segment. Soli driftssikker og rimeligere enn mange konkurrenter. Benken er utviklet over flere år i samarbeid med de beste kiropraktorer i Norge og Danmark. Det er gjort mange utbedringer og forandringer de siste årene, men produktet fremstår som noe av det aller beste på markedet.


Varemerket er godt kjent i store deler av verden hos både fysioterapeuter og behandlingsinstitusjoner. I sortimentet har vi et utall av behandlingsbenker, treningsapparater og rehabiliteringsutstyr for medisinsk og fysikalsk .

Drop-funksjon til universalbenk. Gjør behandlingen enklere og lettere for terapeuten. Kan også ettermonteres på eldre benker , men krever da bruk av sertifisert tekniker.


Klikk for å se større versjon. Puten er utviklet spesielt for vår universalbenk , og er laget for fiksering i pustespalte på standard benk. Gir flere muligheter under behandling.


Standard farge er grå på alle våre produkter, men produktene kan fås i flere farger i henhold til vårt fargekart. Benken er nesten år gammel. Brukt til behandling av kiropraktor.

Steens Breddetilegg 80cm. Brukerveiledning for utstyr. Instruction manual for equipment. Forord : Denne brukerinnstruksen for din nye tredelt benk ,er ment som en rettledning for at du skal få full utnyttelse av den , og samtidig som pasientens sikkerhet blir ivaretatt.


I vår delebank har vi oppført det mest etterspurte deler som vi lagerfører. Universalbenk (Kiropraktor benk ). Andre deler 1-uker fra ordreinngang. The trademark is well known in many countries around the world by physiotherapists and institutions. The range of products contains a large variety of treatment tables, training apparatus . Behandlingsbenk Classic art. Serien av hydrauliske benker.


Innholdsfortegnelse: TEKST. Declaration of conformity. The brand is well known among physiotherapists and medical training institutions in many countries around the world. The product range contains a large variety of treatment tables, training apparatus and . DELT CLASSIC BEHANDLINGSBENK.


Med sin klassiske utforming, sentrallåsbare hjul og solide rammeverk er benken stabil og enkel o forflytte. Den kan tilpasses en hvilken som helst terapeutisk behandling.

Commentaires

Articles les plus consultés