Skrivebordslampe led

Kuno - LED - skrivebordslampe med USB-tilkobling - Spesialtilbud. Special Price kr 8390. Er du på utkikk etter en LED bordlampe? Hos Lampegiganten har vi over års erfaring fra lampeverdenen.


Bestill din lampe hos Lampegiganten i dag!

LED dimbar skrivebordslampe med USB stikk for tilkobling av lader til mobiltelefon - 1A. Sammenleggbar bordlampe med LED -belysning, USB-port for lading av mobiltelefoner, samt touchknapper for dimmer og justering av fargetemperatur. Ny LED - skrivebordslampe. Lampen er designet av den prisbelønte duoen Oskar Daniel og Emil Marklund.


Den er kompakt, har et godt lysutbytte og minimalistisk design. Til tross for den beskjedne størrelsen, har Trace en tilstedeværelse og holdning som gjør at . Trenger du en stilig bordlampe? Se vår nettbutikk for flere spennende produkter.

Vi har et stort utvalg av bordlamper og andre lamper. Vårt arbeidsmiljø, vår arbeidsprestasjon og vår velvære blir påvirket av det. Skrivebordsbelysning er mye viktigere enn de fleste tror.


En innebygd timer slår lampen automatisk av etter eller timer. Lampen endrer form og uttrykk sett fra forskjellige vinkler. Design: Oskar Daniel og Emil Marklund. Skyline bordlampe LED -bordlampe med fleksibel arm.


SKRIVEBORDSLAMPE LEITZ STYLE LED ART. Stilig led skrivebordslampe med automatisk dimmer, ios og android app for nedlasting. Forpakning: Selges i enheter a 1. Fleksibel innstilling med hjelp av leddet arm.


Anka klar LED -klemmelampe med fleksarm. LED skrivebordslampe Ivan i lysegrå og sort. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Lisboa skrivebordslampe , LED - lampe med trinnløs touchdimmer. Pent brukt lampe fra: Unilux Type lampe: Bordlampe, skrivebordslampe , arbeidslampe, belysning. Air LED er en moderne klassiker i god Luxo tradisjon, med en fjærbalansert arm for maksimal rekkevidde og fleksibilitet.

Den er utformet slik at lampehodet alltid vil forbli parallelt med overflaten av bordet. Den har en slank form, perfekt balanse og jevne bevegelser, noe som gjør at den føles fjærlett - til tross for sin .

Commentaires

Articles les plus consultés