Lovundfjellet

Turen går fra bilvei til sti sør i bebyggelsen på Lovund. Det er noe bratt i oppstigningen til fjellet, men stien er godt sikret. Lovundfjellet er ofte omringet av tåke og kan ha liten sikt. Av hensyn til fuglene gikk vi helt i utkanten av ura.


Svartisen, Hestmannen og Nesøya viste seg . Det er mange ruter opp på fjellet, men den mest brukte er T-merket sti fra sentrum, via Nøvvika og opp Kalvdalen.

Det er veldig lettgått bort til Geitbergklubben, før det går ned til Nøvvika . Atkomsten til T-stien er godt skiltet. Type: Lengde: Varighet: Gradering:. Helgelandskysten trafikkeres jevnlig av Widerøes fly og ellers rutebåtene på kryss og tvers.


Hvis ikke, kan dere som oss telte på . Utgangspunkt: Sørøstsiden av øya. Lengde: km tur–retur med turen over Nøva Tid: timer tur–retur. Stigning: 9høydemeter.


Tor Kristian Hanssen fra Mo i Rana under en tur til toppen av fjellet på Lovund.

I helga sikret Rana Turistforening turstien til den 6meter høye toppen. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering. Lovund er ei øy helt ytterst i Lurøy kommune. Buy this videoclip and many more at StockNordic.


Tettstedet har et areal på km² og 4innbyggere per 1. Lovun som livnærer seg av havet, og da hovedsakelig lakseoppdrett. Fin dag å skli ut hjemmefra på. Litt opp og litt ne så Nøvvika. Natt og dag i Kalvdalen. Herfra går det bare oppover.


Ugh - det er litt bratt her. Slakkfjellet - de siste meterne er slakke, ja. Godt fornøyd med valg av dag. Træna ligger der ute i . Hike routes can be mapped or uploaded from GPS devices.

Commentaires

Articles les plus consultés