Liberon flytende voks

LIBERON BLACK BISON FLYTENDE VOKS FARGELØS 5L. Black Bison Antikkvoks er en flytende voks , som nærer og beskytter alle typer treverk . Voksen nærer og beskytter alle typer treverk. Karnaubavoks som gir en hard og slitesterk overflate.


I gamle dager kunne man finne på å helle fløte ned i sprekkene der det knirket. Målet var å begrense friksjon og bevegelse.

I dag gjelder akkurat det samme prinsippet, men fløten er byttet ut med en langt bedre flytende masse. Nemlig en tykk, flytende voks fra Liberon. Trepleie-eksperten Alanor . Påføres med pensel eller klut. LAKKERE: Til overflater som utsettes for hard slitasje og vannsøl brukes Liberon Bistrot lakk.


Dette er enhøykvalitets polyuretanlakk som er spesielt godt egnet for. Ubehandlede tømmervegger inne på hytta kan miste gløden etter noen år. Fremhever treets naturlige farge og glø samtidig som .

Med en fargeløs voks kan du enkelt friske opp treverket. Er det småskader i tømmeret bør du utbedre dette først. For å tette igjen spikerhull og andre skader kan Liberon. Fjerne knirk i gulv og trapp.


Har du et problem med knirk i gulv eller trapp, kan dette være ganske så irriterende. Nå fins det imidlertid en tykk, flytende voks som kan fjerne knirkingen raskt og effektivt. Hell litt av voksen i sprekker . Antall i kartongen stk.


Flytende antikkvoks fremstilt av høykvalitetsvokser. Behandle med flytende antikkvoks som er kjent for å hjelpe mot dette. Man får følelsen av gammelt, rustikk treverk. Voksennærer og beskytter alle typertreverk.


Brukes også til etterbe-handling av lakkerte, oljeteeller voksete møbler. Gir et antikt utseende av røkt eik til nytt eller gammelt tre. Passer bra til bjelker, takpaneler, trapper m. Gir silkematt overflate.


Gotisk Patina kan brukes på både nytt og gammelt tre.

Gjør slik: Rist boksen godt før bruk. Click here to find similar products.

Commentaires

Articles les plus consultés