Vegghengt kommode

Hos JYSK har vi et stort utvalg av kommoder i forskjellig design og størrelse. BESTÅ har blitt mer moderne og smartere. ABC reoler gir deg mange muligheter til å bygge et møbel akkurat med de funksjonene som du trenger og i ønsket størrelse. Eksempelvis så kan du lage en kommode Møbelen kan du få vegghengt , med hjul, vanlig bein eller kasse.


Vi har utstilt flere varianter i butikken vår. Med rett oppbevaring skaper du orden i tingene og estetikk i hjemmet.

Gå på oppdagelse her på siden og finn en løsning som passer deg. Selv om det skal være praktisk på badet, vil vi også at det skal være fint. En vegghengt kommode i en lun gråfarge gjør det mulig. Plass til seks par sko per skuff.


Vegghengt hylle med tre kurver og tre knagger. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger. Kommode med to romslige . HoppeKids Christian kommode.


Alt av møbler - til riktig pris.

Andersen Furnitures, by KATO. Smart oppbevaring med en vakker og rimelig kommode av god kvalitet fra Trademax. Vi leverer møblene hjem til din dør! Løsningen ble å bygge en seng oppå tre kommoder i den ene enden av rommet. Fordi sengen er satt på tvers blir det.


Sengen er bygget på tre Stuva- kommoder fra Ikea. Konrads mor har fått en snekker til å. I motsatt ende av rommet var det akkurat plass til et vegghengt skrivebord. Ikke la soverommet bli et rotete mareritt.


Slik får du plass til søte drømmer. Velg selv om kommoden skal være vegghengt , stå på et benunderstell, sokkel, ben eller hjul. Sammenfellbart stellebord med badekar m. Ben Gracil i hvit metall.


Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din.

Commentaires

Articles les plus consultés