Svenske seilbåtprodusenter

Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Spesialist på vakumlaminering og hightech laminat, samt kallbakade fanerbåtar. Svensk motorbåtverft med stort utvalg. Catalina Yachts Blant de største seilbåtprodusentene i USA. Veldig innovativt: Sammenlegg bare trimaraner du kan ta med deg på henger!


NORDWEST: De luksuriøse svenske båtene i NordWest-serien er også et kjent syn i norske havner. De tyske produsentene i Bavaria Yachtbau GmbH har forlengst oppdaget at søkkrike nordmenn kjøper rundt prosent av de seilbåtene som årlig forlater verftet i Nord-Bayern. Jeg tror vi har demokratisert seilsporten, sier . Også tyske båter er populære, mens svenske seilbåter sakker akterut på salgsstatistikken. Seks seilbåtprodusenter på plass, melder Norboat.


Vi er også svært fornøyde med å ha flere seilbåtprodusenter representert på messen enn på lenge sier Erlend Prytz, adm. Der kan du nemlig se og prøveseile båter under Segelbåtsdagarna, som er et nasjonalt arrangement der bortimot alle seilbåtprodusenter og - importører i Sverige deltar. Denne helgen kan du se . Det er hyggelig å lese at det endelig har kommet en norsk seilbåtprodusent på markedet. Firmaet heter abelone yachts, og holder til i Sandefjord.


I generasjon etter generasjon har våre båter utvikles og resultatet ser du her. Din lidenskap er vår lidenskap og for oss er en båt så mye mer enn en båt – det er en Storebro” Storebro gikk som kjent konkurs, men verftet er nå i gang . Nøkkelen til suksessen var å knytte til seg de beste designerne og utvikle en industriell produksjon. Frem til nå har ikke disse aluminiumsbåtene vært dominerende på det norske markedet, men i Frankrike er båtene svært populære. Seilbåtprodusenten Alubat er fransk og bygger båter i aluminium. På jakt etter drømmebåten?


Da bør du ta turen til Sverige 28. Hanse 2har samme skrog, men er . Annonsørinnhold fra Yacht Center Orust i Henån. Nok en konkurs rammer den svenske båtbransjen.


Konkursen omfatter også seilbåtprodusenten Najad og plaststøperiet Lyse Plast AB melder Båtmagasinet nett. Nord West Yachts på Orust kaster i dag kortene. Sightseeing på Orust og Tjörn På Orust er flere av de mest kjente seilbåtprodusentene etablert.


Swedish Yacht, Najad og ikke minst Hallberg Rassy er her, pluss en hel del flere. Deretter går turen til .

Commentaires

Articles les plus consultés