Plafond lampe

Lamper som lyser direkte i og mot taket øker også inntrykket av takhøyde. Plafonden er en allsidig lampe som passer til de aller fleste rom. Her er plafondlamper et svært godt valg fordi de er laget nettopp for å gi et godt lys fra taket eller veggen.


Det betyr slett ikke at plafonder er kjedelige lamper , du kan faktisk få noen veldig dekorative taklamper, og det fins faktisk mange vakre LED-plafonder som sparer strøm. Et alternativ til plafonder kan også være takspots. Hos Christiania Belysning finner du til enhver tid et stort utvalg takplafonder og andre taklamper til gode priser.

Enten du er på utkikk etter en moderne takplafond eller en med klassisk look, vil du garantert finne takplafonder som passer din smak blant vårt . Trend led taklampe iphvit rund ø260mm dimbar. Trend LED taklampe er en enkel baderoms lampe med Ø2…. Nordlux spinner plafond hvitlakkert aluminium. Spinner plafond i hvitlakkert aluminium med skjerm i… kr 9-.


Lekker plafond til innendørs eller utendørs bruk. Stort utvalg takbeslag og takplafonder (plafonder), hvor mange av dem leveres i ulike farger og størrelser. Taklamper er perfekt der du har liten plass eller ikke ønsker en hengende lampe.


Ta en titt på vårt sortiment av taklamper til svært rimelige priser!

Vi fører et stort utvalg taklamper til alle behov. Hos oss finner du tradisjonelle og moderne lamper i flere stiler, former og størrelser. Uansett hvilket rom du trenger en lampe til, så har vi alternativer å velge mellom. Ta en nærmere kikk på våre plafonder, spotlights og. Vinduslampe med prismer - gir et skinnende lys.


En lampe med mykt lys og eksklu. Plafond med innebygd LED-pære og bevegelsessensor. Tennes automatisk ved regist. Iglo er en flott og stor takplafond i matt hvitt glass.


Med denne lampen vil du kunne få godt lys med god spredning i rommet. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling! Stråla er en flott takplafond med hvitt dekorativt glass. Finnes også i en størrelse mindre. Lyskilde ikke inkludert.


Ontaneda er en enkel lampe som kan brukes som vegg eller taklampe. Hitta en plafond som passar dig. Hos Designlite hittar du ett stort sortiment plafonder. Vi älskar design och värdesätter hög kvalitet, och har ett noga utvalt utbud.


Det finns många olika modeller att välja mellan både gällande design och material.

Merk: Dette produktet er bestillingsvare og leveringstid kan derfor øke med omtrent en uke. Plafonder i metall och glas har ofta ett mer minimalistiskt . Nyhet Quick view Aldwin takplafond stor . Utenpåliggende taklamper er en rimelig og enkel løsning som kan benyttes i mange rom. Både på kjøkkenet, i gangen og på soverommet kan disse gi et godt lys. Her kan du finne din favoritt taklampe på nett, enten du er ute etter en klassisk lampe til taket eller en mer moderne .

Commentaires

Articles les plus consultés