Minikommode panduro

Minikommode skuffer, av tre. Produktet er FSC-merket. Maler eller beiser du kommoden, husk å bare male fram- og utsider, IKKE innsider og skuffenes sider. Utbrettbar minikommode , av hvit papp med lås.


Perfekt oppbevaring for å holde orden på småting. Bare til å brette sammen og sette bort når du er ferdig med det du skulle gjøre.

Sett ditt eget preg på minikommoden , den hvite pappen er lett å male og dekorere. Vi sender varene innen 2-hverdager. Hvis du fortsetter å bruke våre tjenester regner vi med at du godkjenner bruken av cookies. Les mer om cookies og hvordan du kan nekte bruken av disse. Folde-ud minikommode , af hvidt pap med lås.


Kan klappes sammen og stilles væk, når du er færdig med dine gøremål. Sæt dit eget præg på minikommoden. Den hvide overflade er let at male og dekorere. Sæt etiketter på skufferne, .

Treverket kan svelle og det blir vanskelig å . Dekorkit Geometry minikommode. Den trendy minikommoden har vi malt i en kombinasjon av herlige, mørke fargetoner, bl. Piff opp den lille kommoden med lærremse og en stang under til å henge ting i. Lærremsen har vi skrudd fast i hyllen. Mal gjerne med hobbypensler som har flat akrylbust, de er best til . Altid fri levering over 2kr. STICKERS 1-2 gullfoil.


MINIKOMMODE HVIT, hus med lys og trær, . Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en slik kommode ( bilde ) men jeg finner den ikke på IKEA sin hjemmeside Har de sluttet å selge den? Men det kan være den er mye mindre da. Med bejdse og kontaktplast forvandles minikommoden til en lækker detalje i indretningen. Panduro hobby - storage box.


SÅDAN GØR DU ( KOMMODE ): Tag skufferne u før du begynder. Mal derefter med jævne bevægelser i fiberretningen med en pensel . Woodworking Plans Woodworking WorkshopWoodworking ShopWorkbench PlansWoodworking FurnitureWoodworking CraftsWood WorkshopWorkshop PlansWorkshop Ideas .

Commentaires

Articles les plus consultés