Magasinholder hay

String Pocket hylle Hvit. Stjerne til oppheng Kobber. Nomess er en smart måte å organisere hjemmet eller kontoret på. Det handler om å få orden på tingene.


Denne form for organiseringskonsept er opprinnelig amerikansk.

Det er en moderne måte å si: et sted for alt og alt på sin plass Organisering av boligen din betyr . Masteriale: Pulverlakkert st. Vores nøje udvalgte sortiment byder på mange forskellige designs og materialer lige fra læder, træ eller metal til plastik. Normann Copenhagen - Analog magazine holder - hvid. Som et lille oprør i en digital verden har Simon Legald designet magasinholderen Analog. Analog har et moderne og underspillet design, der lader smukke tryksager komme til sin ret.


Begynner dine magasiner å ta for mye plass i hjemmet ditt? Magbag er en stilren magasinholder som enkelt oppbevarer dine magasiner, aviser o.

Now magasinholder fra Maze, designet av Louise Hederström. Enkel og fin magasinholder fra Maze. Magasinholderen har hyller til oppbevaring av magasiner, aviser, papirer etc. Perfekt til at opbevare bøger eller kontorartikler inden for rækkevidde.


Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller regelmessig bruk er . Min favorit er den smukke magasinholder , der passer perfekt herhjem med sit stramme, stringente look, der med tydelige 50ér referencer er tilpas industriel til at jeg ikke kan leve uden. Derudover er jeg ualmindeligt lun på den mørkegrå sofa, der er støbt i ét stykke og som er inspireret . Kommer først på lager i uge 7. Fineste lille bro som også fungere som magasinholder i messing og træ. Mål: H:31cm L:51cm B: 31cm. Peter Boy designede for år siden sin første tidsskriftsholder og den er sidenhen blevet solgt verden over og blevet en klassiker.


Den er blevet et smukt og funktionelt dansk design. Den har været brugt som den sikre løsning til opbevaring af magasiner og aviser rundt om i kontormiljøer, venteværelser, på hoteller osv. Kartell Abbracciaio lysestake.


Et oppbevaringsrack med enkel og tidløs design.

Se de flotte avisholdere og magasinholdere – Mange smarte og stilrene. Liten penneholder i mønstret kartong, kr 15 Bolina. Lean Lamp skrivebordslampe fra Tom . We magasinholder , We, Super flot magasinholder i sort som også kan bruges til brænde ved brændeovnen.


Vi har et stort udvalg af nye og gamle møbelklassikere fra danske og udenlandske designere. Moderne og stilig magasinholder i pulverlakkert stål, med to separate rom og praktiske håndtak. En praktisk og dekorativ magasinholder til bøger etc. Vega kan rumme op til - magasiner. Klik her og find den bedste pris nu!


HAY hangers, indretning, boligindretning, home decor, styling, Malene Møller Hansen, indretningsdesigner, interiør, magasinopbevaring, magasinholder.

Commentaires

Articles les plus consultés