Kid gardiner

Velg blant mange fantastiske materialer, farger og mønstre. Kjøp på nett eller i butikk. Bufret Lignende Norges største utvalg finner du hos oss. Vi har gardiner til alle hjem og alle rom. Bli inspirert av moderne og tradisjonelle farger og mønstre.


Med riktig gardin kan du enkelt skape den stemningen du ønsker i et rom.

Gjør rommet behagelig mørkt. Både med maljer, rynkebånd og multitape. Finn din favoritt, og kjøp på nett eller i butikk. Du har helt sikkert hørt disse ordene før, og vet kanskje hvordan de ser ut også, men vet du hva som skiller de fra hverandre?


Det kan være forvirrende med så mange gardintyper – vi viser deg forskjellen på disse tre. Lystette gardiner gjør rommet mørkt og behagelig, selv på lyse sommernetter. Les mer om vår ulike typer her.


Forny kjøkkenet med enkle grep. Finn inspirasjon til kjøkken, stue, soverom med mer.

Før du velger gardin er det lurt å tenke over hvor gardinen skal henge og hvilken funksjon du ønsker at den skal ha. Kid har ferdigsydde kjøkkengardiner for enhver smak. Les våre råd om valg av gardin her. Med gardiner kan du enkelt skape den stemningen du ønsker. Ta en titt på artiklene våre og finn ny inspirasjon.


Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør. Hos Kid finner du ekstra lange gardiner i ulike farger og mønstre. Se alle høstens interiørnyheter i butikk og på kid. I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! Og vi i Kid Interiør er opptatt av det samme – det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til.


Og selvfølgelig gardintilbehør, accessories og mye fint til . Kid Interiør er en tekstilkjede med et stort utvalg gardiner , sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til .

Commentaires

Articles les plus consultés