Echolotai skelbiu

Parduodamas naujas, echolotas Praktik ER-Pro ir Praktik ER-Pro 2. Tinkamas naudoti tiek žiemą, tiek vasarą. Galintis fiksuoti (rodyti) nuo m iki m gylį. Registruoja žuvies ir masalo (blizgės ir avižėlės) judėjimo trajektoriją. Продаётся новый эхолот Практик ЭР-Прос новым супер прочным и эластичным . MHz -jutiklis Maitinimas: Built-in 3.

V ličio baterija -Darbinė . Jis naudoja WI-FI ryšį, užtikrinantį dar tikslesnį duomenų srautą tarp sonaro ir vartotojo. Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbimai, parduodu - Skelbiu. Turėdamas šį prietaisą, vyras privalės parnešti žuvies, kiekvienos žvejybos metu!


Echolotai (žuvų iėškikliai), tai novatoriški įrenginiai, leidžiantys ekrane stebėti po vandeniu esančius objektus, žuvis, taipogi dugno reljefą, o garsinis. GARMIN GPSMAP 4ECHOLOTAS 5.

COLIŲ EKRANO ĮSTRIŽAINĖS VANDENIUI ATSPARUS – 120. Visi prietaisai atitinkamai turi laikiklį ir pakrovėją. Prietaisai ištestuoti, su garantija Prekę galima pristatyti per 1-darbo dienas į visus Lietuvos miestus ir miestelius. Naujas belaidis echolotas sonaras Fish Finder.


Parduodu visiskai nauja bevieli ( wireless) echolota Out Life - Fish Finder. Parametrai: Spalvotas ekranas Darbinis gylis 0. Darbinis max atstumas 1metru Sensoriaus skenavimas vyksta laipsniu kampu Sensorius pakraunamas USB kabeliu Sensorius . Skaitmeninis laikrodis žvejybai, specialiai sukurtas žvejams profesionalams ir mėgėjams su įmontuotu barometru (slėgiui), altimetru (aukščiui), termometru ( temperatūrai). Laikrodis yra atsparus vandeniui IPx-Gali sekti iki žvejybos vietų . Veikimo atstumas iki 100metru.


Echolotas turi spalvota LCD ekrana Rodo vandens temperatura Siustuvo ir imtuvo akumuliatoriaus busena Skirtingus zuvu dydzius Dugno reljefa ir sudeti Siustuvas pradeda veikti kada imetamas i vandeni, . Pilnas kompletas: Ekranas, siųstuvas, USB laidas siųstuvo krovimui, juostelė ekrano pasikabinimui, antena, instrukcija, dėžutė. Kontrastingas ekranas bus gerai matomas net tuomet, kai į jį kris tiesioginiai saulės spinduliai. Tai paprastas, bet funkcionalus ir itin . Eur, sutarties sudarymo mokestis – (išskaičiuojamas iš paskolos ir sumokamas sutarties sudarymo dieną), bendra kredito suma, kuria klientas gali naudotis . Išrašoma PVM sąskaita faktūra Kaina LAPKRIČIO MĖNASĮ tik 2eur Siunčiu į visus miestus eur Tel.


Humminbird 6di - 5eur.

Commentaires

Articles les plus consultés