Dansk køkkenhåndværk hellerup

Firmaets grundide er at lave personlige, skræddersyede landkøkkener, der passer både til rummet og til de mennesker, der skal bruge det. Vores særlige kendetegn igennem de sidste år har . BNINGSTID på STRANDVEJEN 3 HELLERUP : Tirsdag-fredag 9. Virksomheden råder over en butik og et værksted i Kirke Saaby på Sjælland samt en afdeling i Hellerup og en udstilling på Fyn. Kontakter af virksomheder med placeringskoordinater på kortet, beskrivelse.

Udstilling køkken sprøjtemalet med stål bordplade med vask. Køkken, komplet, Dansk køkkenhåndværk. Hvis det ikke passer i mål kan der lavet skabe til i DI mål man ønsker.


Er i vores Hellerup butik. LANDKØKKENET - i personlig, skræddersyede stil - har altid været firmaets grundide. Velkommen til Dansk køkkenhåndværk.


Her får I en masse inspiration til Jeres nye køkken.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores butikker i Kirke Såby og Hellerup. DANSK KØKKENHÅNDVÆRK har i snart år produceret køkkener efter mål på eget snedkeri. Vi går meget op i indretning og kvalitet, og skaber køkkener der er funktionelle, personlige og som er tilpasset boligens oprindelige design. Join LinkedIn today for free. Sort linoleum og birkefiner.


Enkelt, funktionelt og praktisk til den lille lejlighed. Grebsfrie skydelåger og skuffer der åbner ved et let tryk. Snart følger stort Linoliumskøkken med røget eg. Images from Dansk køkkenhåndværk on instagram.


Kom forbi vores butikker i Kr. Nyt køkken med Wenge skuffer og grebsfrie sorte linoleumslåger ultimo januar, hvor der er på eksisterende udstillingskøkken. Hele træstammer forarbejdes til smukke massivtræs- køkkener, . Vi producerer personlige og skræddersyede køkkener fra eget værksted.


Det er således helt nye horisonter, som nu tegner sig for den . I den anledning er der åbningsreception på dagen kl.

Udgangspunktet er det originale, gamle landkøkken med fyldningslåger i massive . Kom og se udstillingen med vores sidste nyheder. Vi har på disse dage lukket i Hellerup afd. Strandvejen A 29Hellerup Tlf.

Commentaires

Articles les plus consultés