Dansani speilskap montering

Her finner du monteringsveiledninger til alle Dansani serier. Klikk på et serienavn i menyen til høyre for å se en oversikt over de aktuelle monteringveiledninger til denne serie. Det er dessuten mulig å. Vi har her samlet alle våre monteringsvideoer, som gir en god instruksjon i hvordan man best kan foreta monteringen. Her ser du Dansani Zaro monteringsvideoen.


Denne video samt alle øvrige monteringsvideoer kan velges i menyen til høyre. Mal til hullboring for tilvalgsgrep (ikke riktig målestokk - kun veiledende). Oppbevaringskassetter til uttrekk i høyskap.


Jupiter og Venus LED lampe - montering på speil eller speilskap. Plano og Stratos LED lampe - montering på speil eller speilskap. Speilskap med avrundede dører. Tilbehør for veggmontering.


Skap med dører (bredde: cm). Forholdsregler med Strapex bånd på emballasje. LED lysspeil med hvitlakkert ramme. Servantskap med dører til Micro Menuet servant. Stikkontakt for montering i skuffer og skap.


Håndtering av speildører. I menyen til høyre finnes links til hver serie. Hjelp til innredning og montering av baderomsmøbler, dusj og tilbehør fra Dansani. Gode instruksjonsvideoer som viser deg hvordan du kan montere Dansani baderomsmøbler slik en rørlegger gjør det.


Baderomsinnredning har aldri vært lettere å. Salg av VVS varer på nettet! Norges beste VVS telefonsupport på nettet! Dansani er en produsent av baderomsmøbler og dusjløsninger med hovedkontor i Haderslev i Danmark. De har et stor utvalg av produkter og har som mål å være en av verdens beste leverandører av kvalitetsmøbler. Glasservantens design er lett og tynn med høyglanspolerte kanter og et stort basseng.


Inkludert speil med avrundede hjørner og integrerte, energibesparende LED-lysfelt på sidene. Velg mellom ulike speil og speilskap for annet oppsett. Veloverveid tilbehør som gjør hverdagen på badet litt enklere … og vakrere. Hylle uten synlige beslag, helfigurspeil med perfekt avstemt LED-belysning.


Praktisk skittentøykurv med uttrekk skjult i sideskapet. Overskuelig innrettede skuffer med solide skuffeinnsatser i forskjellige størrelser som passer som hånd i hanske inn i . Dansani Zaro gir deg vide rammer for å utnytte og innrede de romslige skuffene og skapene som du vil. Monteringsanvisning og monteringstilbehør følger hver leveranse. Selges ikke separat Godkjenning IPArtikkel nr.


LS-0JUPITER LAMPE TIL MONTERING I TAK (2VOLT) Bredde Lyskilde.

Commentaires

Articles les plus consultés