Butu nuoma klaipedoje be agenturos

Išnuomojamas kambariu , miegamųjų butas centre. Nuomos skelbimai Lietuvoje. Išsirink svajonių namus! Skelbimai, kuriuose nuomojami butai - Aruodas. Trumpalaike - ilgalaike kambarių nuoma.


Ilgalaikė nuoma 6eurų mėnesiui be komunalinių.

Tai nieko papildomai nekainuoja , reikia tik kelių minučių Jūsų laiko, kad būtumėte pastebėti! CENTRAS KAUNAS BE TARPININKU. STUDIO NUOMAI SU PRANCŪZIŠKU BALKONU IR VAIZDU Į SODĄ.


Galima nuoma ir mėnesiui. Išeitis tokiu atveju – butų nuoma. Buto nuomą renkasi tik mokslus pradėję studentai, biurų darbuotojai, tarnautojai, jaunos šeimos, verslininkai. Nuoma – išeitis, norintiems neprisirišti prie vienos vietos, nuolat keistis, . Svetainė sujungta su virtuve.


Pigus buto išlaikymas- reguliuojamas šildymas bute.

Domina tik ilgalaikė nuoma. Pilnai kapitališkai suremontuotas butas,su baldais ir buitinė technika,gera vieta, rakinama laiptinė . Klaipėdoje ,Rumpiškės g. Butų nuoma visoje Lietuvoje be tarpininkų ir su agentūrų pagalba. Ilgesniam laikui isnuomojamas tvarkingas po kosmetinio remonto butas,dvieju kambariu - BALTIJOS PR. Bute visi reikalingi baldai, is buitines technikos nera.


Nuoma ilgalaike, gali būti šeima su vaikais. Agenturai mokestis mokamas tik issinuomavus buta. Butas trečiajame aukšte, m2. Nuostabus vaizdas į sodą,.


LAIMITA pasidalija savo turima praktine patirtimi su kiekvienu klientu: mes padedame nustatyti tikrąją Jūsų objekto kainą, patariame, kaip tinkamai paruošti Jūsų nekilnojamąjį turtą parduoti, pasirūpiname, kad informacija apie Jūsų pasiūlymą pasiektų kuo daugiau potencialių ir motyvuotų pirkėjų ir pritaikome savo . Nekilnojamojo turto paieška Vilniuje: žemėlapyje, gatvėje, pagal konkretų adresą. Informacija apie Vilniaus miestą, nekilnojamojo turto objektus, gyvenamuosius namus, butus. Atraskite geriausias apgyvendinimo vietas bei nakvynės pasiūlymus poilsiui, darbui arba romantiniam savaitgaliui.


Savininkas, ne agentūra.

Commentaires

Articles les plus consultés