Vetteren rundt

Alla de som inte fick en plats den 4:e november har placerats i kölistan i den ordning anmälan kom in. Det innebär att om platser inte betalas så kommer dessa tillsättas från kölistan uppifrån. Om man får en plats via kölistan kommer man få ett mail som berättar hur man går till väga. Startnr til Vetteren rundt.


Velkommen med på en ufor- glemmelig Sykkeltur. Finn mer informasjon på plussreiser. Plussreiser AS er tidligere Si-reiser, Ravinala reiser og Sabra Fokusreiser. En 3-dagers sykkelbegivenhet, ca 5km, for 46.


Verdens største motionscykelløb, Vätternrundan, med start og mål i Motala er en spændende oplevelse for både deltagere og besøgende, men løbet er ofte blev kædet sammen om, at det blot er et 3kilometer lang motionscykelløb, men det er meget meget mere end det. GOD KONDISJON: Laksen var centimeter lang og hele centimeter rundt buken. Begge foto: Jonas Andersson). Som nevnt innledningsvis ville den bælfeite laksen til Andersson antagelig herjet i Sør-Etiopa. Blant halvnomadene i Bodis-stammen er det nemlig de feiteste som rager i toppen av . Deltagere i Vetteren Rundt.


Skrevet av Anders Hegseth. Flere av våre medlemmer har vært i vei å syklet Vetteren Rundt i Sverige, et sykkelritt på mil. Helt i slutten av april skulle vi igjen ut og lufte Dethleff. Jeg hadde noen avspaseringsdager og Ivar jobber turnus, så tirsdag rett fra jobb, la vi i vei mot Drammen for å ta Drøbaktunellen over til Ei retning Stockholm.


Været var deilig og forventningene store. Vi hadde tenkt oss rundt Vättern, og det betydde ganske mange . Midt i Vättern ligg øya Visingsö. Visingsö vert knytt til fastlandet gjennom ferjesamband med byen Gränna på sjøen si austside. Med Dustin i ryggen tror daglig leder, Fredrik Vetteren , at selskapet kommer til å spise en større bit av den norske SMB-kaka.


Alf Magne har dei siste helgene lada opp med Telemark-tur på mil , og Vetteren rundt i Sverige på mil. Har få grenser egentlig, og det første løpet jeg meldte meg på, var Vetteren rundt i Sverige (mil). Kjente på både mestringsfølelse og økende forventinger, og la ned mer innsats i treningen. Har vært med på: Norges cup landevei.


Team Mem Sykkelstasjonen, med en rekke haldensere på laget, hadde store utfordringer underveis i Vättern Rundt lørdag. Allerede i sommer deltok han på det mil lange sykkelrittet Vetteren Rundt. Vi syklet også Helterittet på Rjukan så vi har fått testet oss litt. Men det er Trondheim-Oslo som blir den store styrkeprøven, sier den blide . Nok om det, for en gutt på rundt år, alene på nattoget fra Stockholm til Oslo var opplevelsen sterk. Selv foretrekker vi områdene rundt Veneren og Vetteren.


Kommer litt an på hvor mye dere ønsker å kjøre? Fjord Line anbefales veldig bra båt og billig med bobil. Fin bobilparkering I Sandefjord eller Larvik hvis en skal reise tidlig. MEN vårt nyeste tilskudd i klubben hadde siktet seg inn på en meget bratt læringskurve.


Under kan dere se hans egne tanker rundt den strabasiøse ferden. Etter en omvisning går vi gjennom den gamle byen og nyter de praktfulle gamle husene i sommervarmen og kommer ned til . Det var endelig duket for sesongens akilleshel for .

Commentaires

Articles les plus consultés