Skandinavisko tipo namai

Modernūs skandinaviški namai , tai funkcionalumo, paprastų formų ir natūralių medžiagų gražios draugystės bruožai. Tai skandinaviško klimato įkvėpti, švarių linijų ir paprastų dizainų, mediniai, tiek karkasiniai, tiek skydiniai, skandinaviški namai. Skandinaviško namo interjero bruožai: medinės grindys, jokių kilimų, nebent . Kriaušė vieno aukšto namo projektas.


Tai Oslo apylinkėse esantis užmiesčio namas – tipinis pavyzdys skandinaviško interjero, kurio akcentai yra natūralaus medžio faktūra ir spalva. Namas priklauso mados dizainerei ir jos šeimai.

Namų interjerą kūrė pati šeimininkė. Kuriant drabužius, visų pirma dėmesys teikiamas medžiagos faktūrai ir spalvų gamai, . Lovos pagrindas, dvi kušetės . DELFI - Kaip sukurti jaukų, minimalistinį skandinavišką interjerą pasakoja interjero dizaineris Andrius Miakinkovas. Finndomo – didžiausias privačių karkasinių namų gamintojas Šiaurės valstybėse , turintis metų patirtį. Finndomo namų kolekcijoje atsiras tinkamas namo modelis kiekvieno poreikiams.


Renkantis gyvenamą būstą. Projektų pasirinkimas nuo skandinaviško iki šiuolaikinio stiliaus.

Pora siekė, kad skandinaviško stiliaus vasarnamyje vyrautų kuo daugiau šiuolaikinių detalių. Būtent dėl šios priežasties buvo pasirinktos įmantrios lempos , šviestuvai. Akį traukia grafiškos, vasarišką nuotaiką kuriančios „Acapulco“ kėdės replikos.


Norvegiška svajonė: kv. Tai yra atsinaujinantis šaltinis, nes nukirstas miškas yra atsodinamas. Dėl to dauguma gyvenamųjų namų yra pastatyti būtent iš šios medžiagos. Pristatome šiuolaikišką, skandinaviško stiliaus namą.


Puikiai tinkamas 2-asmenų šeimai. Namas nedidelio ploto, tačiau su erdvia svetaine ir židiniu. Mėgstate šviesius, nedidelius ir jaukius namus - šis projektas kaip tik jums. Visą namo projekto išplanavimą galite keisti čia pat šiame puslapyje.


Tai nedidelis , jaukus, nebrangus, protingai išdėstytas 80mkarkasinis namas, skirtas gyventi 3-asmenų šeimai. Click to enlarge image Ekonomiskas namas. Nedidelis skandinaviško tipo namas. Gali atitikti A arba B klasės energetinio naudingumo reikalavimus. Namo projektas numato galimybę vidiniame kieme įrengti medinę terasą.


Liskandas - kokybiškai ir efektyviai veikianti įmonė, kuri profesionaliai pagamins medžio skydo namus.

Norite įsirengti svajonių būstą? Lietuvos įmonių katalogas. Jis ypač mėgstamas šiaurinėse šalyse, kur klimatas atšiaurus ir juntamas begalinis saul. Rankų darbo rąstiniai namai.


Palangos centre - taip apibūdinamas mūsų visiškai naujas, jaukus skandinaviško stiliaus namas (kv. m) šeimos ar draugų poilsiui Palangos centre. Galite rinktis vasarnamį, vieno arba dviejų aukštų, su gyvenamąja palėpe, modernų namą, taip pat garažą pagal Jūsų poreikius. UAB Kriautė pagrindinė veikla - karkasinių namų statyba.

Commentaires

Articles les plus consultés