Sausos malkos kaina

Foto galerijoje pavaizduoti mūsų gaminių pavyzdžiai. Dėl malkų ilgio ir skaldymo stambumo bei kitų rūpimų klausymų mielai pakonsultuosime Jus telefonu. Malkų kaina priklauso nuo perkamo kiekio ir pristatymo vietovės.


Džiovintos specialioje džiovykloje beržo ir ąžuolo malkos. Parduodamas kiekis - nuo .

Sausos beržinės ir ąžuolinės . Malkos Kaune, Malkos Vilniuje . Tokios malkos dega tolygiai, ilgiau rusena ir šių malkų anglys. Be to, pirmos kaitrumo grupės malkos turi maksimalią šiluminę vertę. Jos pasižymi dideliu tankiu, o didelio tankumo mediena išskiria daugiau šilumos.


Nuo skirtingos grupės medienos priklauso ir jų kaina. Skaldytos malkos vilniuje, malkos vilniuje kainos , sausos malkos vilniuje,berzines malkos vilnius, malkos kaune, malkos kaune pigiai pristatome,skaldytos malkos kaune, malkos kaune kaina , sausos malkos alytuje,parduodu malkas lazdijai, prekyba malkomis alytuje, malkos marijampoleje,parduodamos malkos marijampoleje . Dirbame ir savaitgaliais, galime sudėti į jums reikiamą vietą.

Beržinės malkos kaina Vilnius. Kokios grandininės pjūklos pirkti miško kirtimams ? Gyvenimas kaime nuolat be malkų yra neįmanomas, net jei jūs turite dujas ir elektros energiją! Twisted jau reikės šildyti sauną ar kepti subterranean insect grotelių. Tačiau daugumai kaimo malkų – tai pagrindinis būdas . Maloniai laukiame perkančiųjų! Konkretūs pasiūlymai ( malkų rūšys ir kainos ). Specializuojames tiekdami tik AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS(BERŽO,UOSIO,JUODALKSNIO) malkinę medieną.


GARANTUOJAME, kad tiekiamoje medienoje NEBUS SUPUVUSIŲ arba . Priekaba kubo - 125. Medienos rinka bene geriausiai atspindi bendrąją šalies ūkio padėtį. Juk medienos reikia ir statyboms, ir prekių padėklams, ir baldams, ir biokuru kūrenamoms degalinėms.


Yra mėnesio senumo yra šlapių yra sausesnių ir sausų malkų. Kaitrios bus tik sausos malkos. Malkutės iš pirmų Ūkininko rankų.


Malkų pristatymas Klaipėdoje, Gargžduose bei visame Klaipėdos rajone NEMOKAMAS. Kainos sušnekamos Ūkiškai.

Malkas pristatome Jums patogiu laiku.

Commentaires

Articles les plus consultés