Namu nuoma utenoje

Atliekame griovimo darbus, paruošiame projekta kapitalinėm sienom griauti, bei parašome pasleptų darbų aktą. ILGAMETE PATIRTIS GREITAI, KOKYBISKAI IR PATIKIMAI Griovimo ir demontavimo darbai. Užpildykite užklausą, prisekite turimus brėžiniu ir planus, ir mes paskaičiuosime preliminarią darbų sąmatą.


Projektuojame vidaus ir lauko instaliacijas, energijos taupymo sprendimus. Siūlomos paslaugos: -Elektros instaliacijos montavimas, gedimų diagnostika bei šalinimas. Individualių namų ir butų. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbimai, parduodu - Skelbiu.


Ieškomas, tvarkingas butas su baldais ir buitine technika nuomoti ilgesniam laikotarpiui. Utena namai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Esu dirbantis, tvarkingas vyras.


Utenoje Naujas skelbimas. Gyvenamasis namas Utenos r. Jei jūs norite kažką parduoti, pirkti ar teikiate paslaugas, jau dabar skelbimą galite įdėti ne tik į laikraštį „ Utenos diena“, bet ir „Regioninį portalą Utenos diena“. Laukiame skelbimo teksto el. Pigiai Utenos miesto miesto centre parduodu a. Naujausi viršuje, Seniausi viršuje, Pigiausi viršuje, Brangiausi viršuje. Namų , vilų, kotedžų nuoma Utenos apskrityje poilsiui ir atostogoms.


Geriausia kaina namų , vilų, kotedžų nuoma Utenos apskrityje - tikras poilsis ar savaitgalis, Utenos apskritis. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos , darbo laikas ir daugiau. Nekilnojamojo turto paieška Utenoje : žemėlapyje, gatvėje, pagal konkretų adresą. Informacija apie Utenos miestą, nekilnojamojo turto objektus, gyvenamuosius namus, butus. Lietuvos įmonių katalogas.


Sąraše rasite visas trumpalaikės nuomos paslaugas teikiančias įmones. Trumpalaikė nuoma - patalpų nuoma trumpam laikui (valandai, dienai, parai, savaitei). Nakvynė Utenoje, kambarių nuoma Utenoje, trumpalaikė butų nuoma Utenoje , nakvynės paslaugos, kambariai parai, kambariai savaitgaliui. Sodyba tinka tiek ramiam poilsiui, tiek švenčių šventimui. Ji įsikūrusi prie pat ežero, aplinkui nėra gyvenamų namų.


Tai jauki vieta, norintiems praleisti laiką gamtoje, neatsisakant šiuolaikinių patogumų.

Commentaires

Articles les plus consultés