Kofte mønster gratis

Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 100. Gratis strikkeoppskrifter og.


DG329- COOL GRAY STRUTURGENSER. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. DG328- FAIR ISLE BARNEKOFTE.


Kanskje skal mønsteret forenkles litt og strikkes i striper istedetfor de åttebladsrosene ? Hifa- modeller – strikkeoppskrifter som er laget i våre garnkvaliteter og således er spesialtilpasset for Hifa-garn. Kataloger - Viking of Norway. Vi har mer enn 1gratis oppskrifter til ditt neste strikke- eller hekleprosjekt, og vi legger løpende til nye oppskrifter til sortimentet vårt.


Sjekk ut våre mange gratis oppskrifter til hjemmet, menn og kvinner, store og små. Siden det begynner å bli kaldt i været, for ikke å snakke om tid for å nøste opp julegavene snart, er det all grunn til å tro at mange har begynt å plukke opp strikkepinnene igjen. Utvalget av strikkeoppskrifter er aldri dårlig, men det er ikke nødvendigvis så lett å finne gode mønstre som samtidig er gratis. Klikk på bildet for å se større versjon. Hopp til innhold Hopp til innhold.


Finn ditt neste strikkeprosjekt! Du finner gratis oppskrift på Frydkofta ved å klikke på linken under første bildet. Koften er strikket i Ask, et to-trådet drøyt, og luftig karde garn fra Hillesvåg. Vanjas lærerinnekofte : Feil øketall i tekst for ermer.


Hennes Majestet Dronning Sonja fyller snart år, og Norsk ukeblads gave er den eksklusive Sonja- koften. Vi selger strikkepakken med garn og oppskrift i begrenset antall! Sueprfine Alpaca, Highland Wool, nøster à g. Familien: Nordlys multifarget nr.


Ved å klikke på lenka ser det ut som om heftet koster kr, men under bildet er det lenker til gratis , nedlastbare filer. Du strikker den i TRYSILGARN IDA i prosent ull og prosent nylon på pinne 3. Vil du heller ha genser er det en enkel sak å strikke bolen kortere.

Commentaires

Articles les plus consultés