Bulviu tarkavimo masina internetu

Gaminant garnyrus, padažus, tyreles kūdikiui, uogienes ar įvairius bulvių patiekalus tikrai pravers tarkavimo mašina. Itin funkcionalus, kompaktiškas ir tyliai veikiantis prietaisas sutarkuos norimas daržoves iki tobulo smulkumo labai greitai. Tarkavimo mašinos yra lengvai valomos, todėl galėsite kasdien eksperimentuoti ir . Nauja bulvių tarkavimo mašina.


NAUJA tarkavimo mašina bulvėms ir daržovėms Migiris.

Prekė yra lietuviška ir turi gamyklinę - metų garantiją. Gaminio išmatavimai: 280x215x2mm Atsiimti galima Vilniuje. Perkant didesnį kiekį - taikoma nuolaida. Bulvių tarkavimo mašina Migiris.


Klientams pageidaujant, siunčiame ir į kitus Lietuvos miestus. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Taupyk laiką ir pinigus! Buities, virtuvės prekės.

EURONICS - modernus prekybos namų elektronika tinklas, suteikiantis galimybę savo klientams pirmiems susipažinti su pasaulinėmis technologijų naujienomis. Prieš perkant kitur, prašyk IMK. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Elektroninė parduotuvė IMK.


Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su mūsų privatumo politika. Pasiekėte didžiausią lyginamų prekių skaičių. Skirta JAV rinkai bulvių trintuvė (elektrinė).


ARTISAN plakiklis su stovu, stabilus ir tvirtas pagrindas. Kaina 5€ galioja tik perkant internetu. Sunktuvas patogiai išrenkamas ir surenkamas, lengvai valomas, skirtas tarkuotų bulvių skysčiui nusunkti ir sultims spausti iš sutarkuotų daržovių arba vaisių masės buitinėmis sąlygomis. Sunktuvas pritaikytas darbui su UAB MIGIRIS gamybos elektrine bulvių tarkavimo mašina. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Paprastas ir efektyvus naudoti. Parduodu metalini garaza-Parduodu metalini garaza. Mamytes, o kaip siais laikais galima bulves tarkuot? Musu technikos parduotuves nelabai turi ka pasiulyti.

Jai vietos virtuvej neturesiu. Bet jis gali sutarkuoti tik kaip per stambia tarka.

Commentaires

Articles les plus consultés