Brukthallen drammen

Brukthallen - Drammen Hvitevarer, Drammen, Norway. Bildene viser et lite utvalg av hva vi har. Drammen har en rekke bruktbutikker som selger alt en samler kan begjære, enten du samler på Figgjo Flint, postkort eller gamle melkespann. Marita Brukthandel er en bruktbutikk i Mjøndalen, ca minutter nord for Drammen. I tillegg til utsalget har vi også en liten kafé der det er mulig å ta en kaffepause fra handelen.


Viserguttkontoret, Nedre Storgate Bruktbutikk med variert utvalg, glass og porselen, plater, afrikanske klær. Rybergs gate, Åssiden Brukthandel med variert utvalg, møbler, innbo. Brukthandler - bruktbutikk, bruktbutikker, brukthandel, antikviteter, brukte møbler, attføring, jobbfrukt, arbeidstrening, brukt - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Funnet i kategoriene: antikvitetsbutikk, butikk med utstyr til hjemmet. DRAMMEN : Tor og Laila Buaas er stadig innom Drammens bruktbutikker.


Selskapet er registrert med ansatt. Epost: Benytt kontaktskjema under. Besøksadresse: Tordenskiolds gate 89. Postadresse: Tordenskiolds gate 89. Hva ligger bak denne tømmingen?


Er det en kvinne som her har dødd? Er du pottifisert så gjelder det livet ut. En opprivende skildsmisse. En mann eller barn som ikke er . Gateadresse, Tordenskiolds gate Drammen.


Noen som har erfaring med brukthallen. Vi trenger oppvaskmaskin og vaskemaskin som funker. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Besøk vårt utsalg i Tordenskioldsgate i drammen, eller se et utvalg på. Kom over et lite knippe norske klassikere på lørdag, fin dag i. Også brukthallen på Sinsen da. Jeg pleier også innimellom å dra til Drammen , der er det mange bruktbutikker, kan prøve å få tatt noen bilder neste gang jeg er der:-) Synes det er et kjempefint initiativ du har satt igang og jeg skal holde øynene åpne. Og kanskje prøve å bidra . Mens musikksalget påstuper, øker vinylsalget for fjerde året på rad.


Kobbervikveien 1 Drammen. Skollenborgveien 6 Skollenborg. Watnås Antikk Tollbug 6 Drammen. Found some marvelous stuff at the council dump today. Chuffed to bits with this trip.


I had to fend off some people who came in too late but it was all worth it.

Commentaires

Articles les plus consultés