Avisholder gulv

Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Neon Living Papirholder Paper U - Hvid. Magasinholder i messing look.


Med den avisholdere fra IKEA kan du få en plads til aviser, magasiner og andre blade, så de ikke bliver væk eller ligger og roder. Avisholder til dine magasiner og tidsskrifter.

Du finder både tidsskriftsholdere der kan placeres på gulvet og avisholdere der skal hænges op på væggen. Hvid avisholder der hænger på væggen . Avis holder , Retro avisholder med snoet plastik (se billede) hvor det sidste stykke er knækket. Med gummidutter til at beskytte gulvet.


Måler ca 37xog cm. Gem dine magasiner og opbevar dem på en dekorativ måde. Hæng dem op på væggen eller brug et lækkert design til gulvet.

LÆS OGSÅ Sådan udnytter du pladsen i en karnap. Galleriet fortsætter efter annoncen. Se flot opbevaring til dine magasiner og blade her i shoppen. Gør aviserne og de flotte magasiner nemme at tilgå på en dekorativ måde med en magasinholder eller en avisholder. Som så meget andet indenfor opbevaring, har de ikke kun en praktisk effekt, magasinholdere er også med til at skabe designet i et rum.


Lad for eksempel magasinet med den flotteste forside eller avisen . Lækker eksklusiv magasinholder til væggen i børstet rustfri stål med sort bagplade. Tidsskriftholder i høj kvalitet til moderne boliger. Hos Werenberg finder du flere forskellige slags, i flere forskellige materialer og farver. Kig ind for at se hele udvalget. Vi har også avisholdere i forskellige træsorter som matcher det bord eller din sofa.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Malet gul, med blå skrift og sorte ben. Stand: De sortmalede ben er stedvist angrebet af rust.


Se de flotte avisholdere og magasinholdere - Mange smarte og stilrene holdere til aviser, blade og magasiner - Køb nu på TrendyLiving. FRI FRAGT - hurtig levering.

Ta godt vare på alt du eier med oppbevaring fra Bohus. Velg her blant våre kurver, esker, skrin og stativ, og finn den beste oppbevaringsløsningen. Stort udvalg af magasinholdere og avisholdere. Vi er lagerførende og sender fra dag til dag.


Stilsikker og praktisk avisholder i brunt præget læder med håndtag - brug den til aviser, magasiner, bøger eller som opbevaringskurv. Sort metal magasinholder Fin retro magasinholder eller avisholder i sort metal. I denne kategorien finner du både moderne og klassiske avisholdere og avisstativ.


Vi har avisholdere som du enten kan henge på veggen eller sette på gulvet ved siden av lenestolen. En avisholder er en lekker innredningsdetalj, både med og uten aviser i.

Commentaires

Articles les plus consultés