Šaldikliai no frost

Išsirinkite už patrauklią kainą. No - frost technologija, išskirtiniu ir ilgaamžišku dizainu. Todėl įvertinę savo poreikius nesunkiai pasirinksite . No Frost Šaldiklio talpa: l. Matmenys (AxPxG): 84x55xcm.

Tai sistema, kurios dėka jį atitirpinti reikia kur kas rečiau. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. BEKO RFNE290E23W ( Šaldiklis ). Garantinis terminas: mėn. Automobilinis šaldytuvas.


Spartaus šaldymo funkcija. Balta (grūdinto stiklo durų paviršius).

Buitinė technika, garso vaizdo aparatūra: televizoriai, skalbimo mašinos, šaldytuvai, kavos aparatai. Technika namams internetu. Virtuvės buitinę techniką sunkiai įsivaizduojame be šaldytų produktų laikymo įrenginio. Bešerkšnė ( NoFrost ) šaldymo sistema.


Iš fizikos pamokų žinome, kad šerkšnas susidaro sušalus drėgmei ant paviršiaus. Jei sušąla vanduo, susidaro ledas. Dėl to ir kuriamos specialios 0 . NoFrost šaldikliu apačioje, nerūdijančio plieno spalvos durelės. Bendra naudinga talpa: 2l.


Laisvai pastatomas šaldytuvas - šaldiklis. Nebe retenybė ir šaldikliai su „ No frost “ sistema. Pagrindinis šios šaldymo sistemos pranašumas yra tas, kad ant šaldiklio sienų nesikaupia vanduo, nesusidaro nei šerkšnas, nei ledas, todėl jų niekuomet nereikės atitirpinti.


Vis dėlto tokie šaldikliai sunaudoja daugiau energijos, nei atitirpinami įprastu būdu. Due to the innovative combination of two systems - IonAir and Multiflow 360° enough humidity is created to keep food fresh and healthy for a long time. Food packed inside the freezer is also protected from drying out.

Check out the whole range. Pirkite šiandien ir prekes pristatysime nemokamai. Platus Šaldytuvų ir Šaldiklių asortimentas. BioFresh“ ir „ NoFrost “ technologijomis.


Populiariausi Šaldytuvai geromis kainomis ir mėn. Mūsų sukurta geniali oro cirkuliavimo sistema NoFrost iš šaldiklio ištraukia drėgmę, todėl nesusidaro ledo sluoksnis, kuris akivaizdžiai sumažina įprastų vertikalių šaldiklių energijos vartojimo efektyvumą. Dėl novatoriškos technologijos taupysite savo brangų laiką, o ilgainiui ir elektros energiją.


Taip išnaudojamas visas . Naudinga šaldiklio talpa: 2l. Spalvų variantai: balta, nerūdijantis plienas. Snaigės šaldytuvo viduje drėgmės lygis yra optimalus. Elektros energijos sąnaudos per parą 7kW. Sistema palaiko reikalingą drėgmės lygį per visą šaldytuvo darbo ciklą: maistas ilgiau išlieka šviežias, nes nepraranda drėmės.


Siemens šaldytuvai- šaldikliai su iSensoric ilgiau išlaiko jūsų maistą šviežią, o jūs turite daugiau lanksčių galimybių. Siemens šaldytuvuose su funkcija noFrost jutikliai teikia visą informaciją, kurios reikia tiksliems atitirpinimo ciklams nustatyti, pavyzdžiui, jie praneša apie aplinkos temperatūrą ir apie tai, kiek kartų buvo . Jei tam, kad išsirinktumėte tinkamiausią gaminį, neketinate lakstyti iš vienos parduotuvės į kitą, mūsų puslapyje rasite itin platų asortimentą, kuriame vyrauja įvairių spalvų, formų ir techninių charakteristikų šaldikliai ir šaldytuvai, šaldymo dėžės, vitrinos, vyninės.

Commentaires

Articles les plus consultés