Parduodamos vilos ispanijoje

Jose veikė muzikinis baras - 20m nuo jūros, pietuose, 100m nuo centrinės aikštės La Mata, su iki darbo režimu (Licencija). Vienvietis aukštų vila sudaro kambarių 3: miegamieji su . Nauji namai, butai, apartamentai, būstai prie viduržemio jūros. Skambinkite ir mes Jums padėsime!


Taip pat pirmame aukšte atskira virtuvė, sandeliukas ir tualetas.

Naršykite pagal miestus ir skaitykite nekilnojamojo turto skelbimus nemokamai! Ispanijoje , Gran Alacant Naujas skelbimas. Turi erdvų saliona su priimamuoju iš kurio tiesiogiai galima patekti į kiemą su poilsio zona šalia baseino ir tropiniu sodu. Name įrengta oro kondicionieriaus.


Parduodamas nedidelis kv. Los Gigantes miestelyje, Tenerifėje. Populiariausias nekilnojamasis turtas yra kurortinėse Kosta Blankos regiono zonose – tai Alikantės provincija.

Būstas šiuose rajonuose – geriausia investicija. DELFI - Apie Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) vadovo Gintauto Kėvišo turtus, kuriuos dabar tiria ir VMI, Lietuva žino dar tikrai ne viską. Dainius Markevičius darbą kasdien pradeda valandą ryto.


Mieste, kuriame vilų bei namų turi arabų šeichai, kino, muzikos ir sporto žvaigždės ir turtingiausi Europos žmonės metų vyras iš Marijampolės į . Vedame paaiškinamojo pobūdžio patikrinimus, visas savybes, kad mes parduodame. Mes padėti jums su hipotekos, architektas sprendimai, statybos leidimų ir statybos. Iki smeleto papludymio 2. Sis papludimys uz miesto, todel nera perpildytas, jis nemokamas. Galiu isnuomoti aukstais: aukstas:. Naranja Spain - Visos teisės saugomos.


Atneša jums Geriausi pasiūlymai nuo Tenerifė nekilnojamojo turto rinkoje. Nekilnojamasis turtas Guardamar, Alikantė. Sutvarkyta aplinka, įrengtas lauko apšvietimas. Vilos , esančios pačioje Sotogrande širdyje, pasididžiavimas yra jūros vaizdai bei šalia esantys patogumai. Tačiau ten rudens ar žiemos sezoną oro temperatūra nukrinta iki laipsnių šilumos, nuomojamo būsto pasiūla didesnė, todėl apartamentų nuomos kainos iki proc.


Svarbiausias miestas ir salos sostinė– Santa Krus de Tenerifė. Interneto svetainės „Aruodas.

Bulgarijoje parduodamą nekilnojamąjį turtą (kurio savininkai, beje, dažniausiai lietuviai) yra trečioje vietoje ir . Prabangi vila Majamyje Žydrūnui Ilgauskui nebereikalinga. Profesionalaus krepšininko karjerą pernai baigęs lietuvis parduoda Atlanto vandenyno pakrantėje stovintį milžinišką savo namą. View photos of this Kv.


Williamui Randolphui Hearstui (Viljamui Rendolfui Chiorstui) priklausiusi vila Beverli Hilse, kurioje filmuotos.

Commentaires

Articles les plus consultés