Lofotbilder 3

Filename: 102Svolvær Description: Ved Stranda gårdsbruk ca. Object name: 060Svolvær Credit: Torget fra rådhuset ca. Vinterstid var de isolerte pga isbelagt fjell, og sjøveien var vanskelig å komme til pga.


Her ser vi den like før . Selv på sommeren var det vanskelig å komme iland der da pga.

Hva er det som ruver over og bak dette huset? Dyreliv, naturvern, seervideoer og møter med mennesker som lever nært knyttet til naturen. Vi gir deg gode opplevelser. Kirka i Austnesfjorden utenfor Svolvær. Lofotbilder av Sten added new photos.


Church in austnesfjorden outside svolvær. Image may contain: mountain, sky, .

Som et apropos til Trollpikken som ble ødelagt, har også Svolvær sin pikk, kalt Spikeren på Fløyas østside. Vi kan trygt slå fast at også Svolvær er en potent by. Dette bildet er fra 50-tallet. På kvisten i Lofotpostens avishus har vi et stort arkiv med papirbilder fra til år gamle. Legg gjerne inn gamle bilder du også!


Rolv Thesen: Lofoten i norsk litteratur. Han sitter og maler lofotbilder der ute på Nesodden uteifor Oslo. En skulle jo tro at en sørlending ville male motiver der de har sine røtter.


Revemor har det travelt. Tommy Andreassen on 500px. Det skal være dramatikk. Trekk fra værets historie. Vågan historielag og Arctandria. Publisert i: Svein Smaaskjær.


Mali Furunes var leikleder, og kollega og venninne av Klara Semb, en kvinne som har betydd mye for arbeidet med å rekonstruere bunader i Norge.

Rent drakthistorisk bygger bunaden på et noe tilfeldig draktmateriale. Emne: Hvem var Petter Ramberg f. Flyfoto dating etter en spiseforstyrrelse. Stoff Malta flere farger 4. Retro stol, flere farger 2. Thomas Lilleng bestemte seg senere for å søke, og fikk jobb i Lofotprodukt.

Commentaires

Articles les plus consultés