Led pærer g9

Alle typer lyspærer til de beste prisene. Vi sender ut varene på dagen! LE som er en forkortelse for Light Emitting Diode, er enkelt sagt strøm som omsettes til lys.


Kjøp lyspærer hos oss i dag! LED pære som enkelt erstatter din gamle pære.

Vi har samlet de små led pære , stift ledpære G, Gog GUsokkel. Først måle hvor ledlamporna skal sitte slik at de kan passe som ikke alle er ettermontering, men har en annen form og størrelse. Her finner du informasjon om . Du finner dem i alle former - som normalpærer, classic- og mignonpærer.


Og så har de veldig lang levetid. Velg LED så får du funksjonalitet, bærekraftighet og en belysning som er vanvittig billig i drift. Led Lyspærer kjøper du billiges hos LEDonline.

Vi leveres også led lyspærer etter kundes ønsker. Pæren tilsvarer W glødepære. Fargegjengivelsesindeks, Ra 80. Men selv de minst holdbare varer i 10.


Vi har lang erfaring innen LE vi har selv testet alle Led pærene vi selger. Vi er derfor sikre på at dimming og lysfarge er optimalt. Mens det i spesialbutikkene nå stort sett bare selges LED , utgjør halogen fortsatt prosent av salget i dagligvarehandelen. Folk skal bare ha seg ei ny pære etter at den gamle har gått. Da kjøper de det som er billigst og ligner mest, sier salgssjef for detaljhandel Per Storm Halvorsen i Osram til Dinside.


Norges raskeste nettbutikk! Har lav varmeutvikling gir og ett varmtonet hvitt lys. LED - pære Gmed energiklasse A og levetid på opp til år. Sammenlign priser og læs anmeldelser af gled Pærer.


Klik her og find den bedste pris nu! Volt Led pærerDette er pærer med et svært lavt forbruk. Særlig på en hytte er det veldig kjekt å.

LED-teknologien har gitt nye muligheter. Bedre kvalitet og større utvalg har gjort det enkelt å skape interessante og funksjonelle lysbilder. Hos Biltema finner du det meste til veldig gode priser. Lyspæren er frostet og gir et behagelig og nøytralt lys.


Effekt: W (tilsvarer ca. W). Med et lavt energiforbrug og en høj lysstyrke, er LED lyspæreren meget miljøvenlig.

Commentaires

Articles les plus consultés