Gamle planker til vegg

Stor kasse-bord laget av gamle planker. Materiale: gamle planker brent i sollys Dimensjoner: 65xcm; høyde: cm Tykkelse av planker cirka cm Vekt : kg Farge: naturlig Laget av gamle planker gjenvunnet fra vegger av… Vis hele beskrivelsen. Deler av den standardiserte kjøkkenløsningen er byttet ut med elementer som skuffekledning av kobber, hvite fliser over kjøkkenbenken og ikke minst veggen med de gamle plankene av gran. Den er på meter i bredden og meter i høyden. Jeg fant de plankene jeg likte best, som var vendt mot . En drøss med gamle garderobeskap, bokser, tau, sykler og ting er allerede forvandlet: Paller er blitt hagemøbler.


Stuebord har fått understell laget av stillasdeler. Et gulv kan utmerket godt kle en vegg og omvendt, sier Nils Håmo, som er daglig leder i Gjenbruket AS i Moss. Ser gammelt , brukt og rustikt ut! Du trenger småspiker, hammer, tråd i ønskede farger og planker drivved.


Velg et mønster, og spikre i ytterkanten av figuren/ mønsteret du har valgt. Knytt enden av tråden i spikeren du starter me og tvinn tråden fra spiker til spiker i det mønsteret du ønsker. Heng plankene på veggen. Tips: På nettet er det . Den gratis høyoppløselig bilde av tre, gjerde, tre, tekstur, planke , gulv, gammel, vegg , rustikk, landlig, brun, tømmer, dør, bakgrunn, løvtre, boards, tre bakgrunn, gamle treet, trebrett, gulv, tregulv, tre tekstur, menneskeskapt objekt, gamle styrene, gamle gjerdet, laminatgulv, merker i treverket, teksturen av tre, grå tre, rustik.


Gammel veggpanel dekorert med illusjon brystning og marmorering, sjablongmaling i øvre felt. Dette er meget sjeldne b. Vegg , gulv og himlingspanel fra empire epoke. Pris: 35- til 55- pr m2. Alder: Tidlig 18tallet. Orginale empire paneler og gulv fra ca 1820.


De utlevde veggene har Jannike Nævdal kun pusset forsiktig. Tanken er også at folk kan komme til oss med gamle materialer fra hjemstedet sitt, så kan vi bygge noe nytt av det, forklarer Jannike Nævdal. Foto: FOTO: Per Erik Jæger. Denne servantbenken med speil er laget av gammelt treverk .

Commentaires

Articles les plus consultés