Buss for tog

Her finner du oversikt over planlagt, pågående og utført arbeid og vedlikehold på jernbanen. Sjekk også hvor det er satt opp buss for tog. Dette er et omfattende og utfordrende avvik hvor det er flere hundre busser i sving i døgnet for å frakte tusenvis av reisende i et område med allerede stor biltrafikk. Beregn ekstra tid til bytte mellom buss og tog , . De neste par ukene kjøres det ikke tog mellom Drammen og Asker.


NSB frykter kaos når flere hundre busser skal stampe i den samme køen som bilistene inn mot Oslo.

NSB forbereder pendlerne på to ukers bussing og doblet reisetid til Oslo med gratis boller, kaffe og informasjon. Følger du ikke noen viktige oppfordringer, ryker hele logistikken. Buss for tog på flere baner til helgen. De planlagte arbeidene medfører endringer i helgens togtilbud på de ulike banestrekningene.


Det blir også søndag buss for tog på strekningen Trondheim Sentralstasjon og Heimdal. Lange køer for å ta buss for tog på Østlandet. Flere tusen togpassasjerer måtte fraktes med busser mellom Drammen og Asker da arbeidet med å utbedre Lieråstunnelen startet mandag.


På grunn av en feil med kjøreledningen har togforbindelsen mellom Skøyen og Sandvika vært stengt i flere timer mandag kveld. Først ved 23-tiden ble Drammensbanen delvis åpnet for trafikk.

NSB satt opp buss for tog mellom Oslo og Sandvika. Men særlig samkjørt var opplegget ikke. Togtrafikken i Oslo-området er preget av innstillinger og buss for tog. Da er det lett å bli forvirra.


Fra mandag blir det buss for tog på Vossebanen i tre uker fremover. Mandag var fire av NSBs ruter nede på grunn av været. Arbeidet skal starte 07. Dette medfører et redusert togtilbud og vi ber deg om å se på detaljene for din strekning, . Bergensbanen og Sørlandsbanen har mandag ettermiddag buss for tog. Togene går igjen etter strømstansen.


Nettsiden vil bli gjort tilgjengelig som. Det kommer ikke til å gå noen tog på Østfoldbanen mellom lørdag 01. Follobanen og vedlikehold av Østfoldbanen, skriver Østlandets Blad. Det blir kjørt buss på hele østre og vestre linje, altså helt fra Oslo S til . Egentlig ga jeg meg med å skrive til denne spalten da HA som ei papiravis sluttet å ta imot innlegg på papir. Det syntes jeg ble som en bank som ikke tok imot penger.


Jeg har alltid vært abonnent og fulgt med i spaltene, særlig jernbanedebatten har vært underholdende, med til dels skarpe meninger. I sommer foregår det tre store samferdselsprosjekter i Midtbygda og Hallenskog- området.

Nå kan du igjen kjøre strekningen Stavanger-Kristiansand uhindret med bil. Skal du ta tog , må du belage deg på buss deler av strekningen.

Commentaires

Articles les plus consultés