Vassbakk og stol solgt

Han bygde opp entreprenørbedriften til å bli den største på Karmøy og den største maskinentreprenøren i Norge. Etter at 67-åringen fikk MS solgte han entreprenørbedriften og flyttet til et varmere klima i Thailand. Nå er imidlertid karmøygründeren hjemme i Norge.


Nå kommer han fra stillingen som økonomisjef i Karmsund Maritime AS. Jeg gleder meg virkelig til å komme tilbake til selskapet.

Jeg har stor tro på selskapet og . Ikke helt fornøyd med prisen, men glad for at vi har fått solgt og blitt kvitt en konkurrent, sier Østensjø-leder Kenneth Walland. Vi tilbyr tjenester til kunder langs hele Vestlandet og har en sterk posisjon i vårt markedsområde. Målsettingen er å være kundens foretrukne samarbeidspartner. Se den utrolige historien om Paul Stol på Koh Samui i Thailand som har lagd sitt eget Stol Land.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Kopervik-entreprenøren har rundt 1gravemaskiner pluss rekke dumpere og annet anleggsutstyr, og omsetter for om lag milliard kroner. For tiden er virksomheten stor i avdelingen i Bergen . Noen som vet kor denne går nå? Bilde nedenfor er den samme bilen. Men det blei lakkert om å solgt i fjor. DATAMASKINER TIL TANZANIA.


Christian Godfrey, fra byen Arusha i Tanzania, har nå hatt sommerutveksling på Karmøy i fem år. Vi importerer og utvikler kvalitetsprodukter som er unike innenfor sine segment. I forrige regnskapsperiode femdoblet vi . Formålet var å etablere barriere for tilløp og faktiske hendelser med fallende gjenstander. Vi er stolt av løsningen, som er laget i ekte Klepp Mek-stil: Ingen bevegelige deler og basert på vårt eksisterende hurtigfeste, sier salgssjef Tove Ree i Klepp . Etter to dager i retten konkluderte plutselig aktor med at det ikke var noen sak lenger.


Orientering v Inge Jan Thorsen om virksomheten og markedsutsikter. Det har nå en årsomsetning på mill NOK, og 4ansatte. Hovedkontoret i Kopervik, med avdelingskontorer i Bergen og Stavanger.

Martin Landmark (33) har begynt som selger geomatikk for Leica Geosystem i Rogalan Aust- og Vest-Agder. Han vil ha base i Kristiansand. Ikke stol på lovnader fra norske (eller andre) meglere der nede mhp hvem som eier tomter og at det ikke blir noen problemer.

Commentaires

Articles les plus consultés