Møbelgården as

Bufret Lignende SALG PÅ UTSTILLINGSMODELLER. Vi skifter stadig utstilling. I den forbindelse selger vi ut diverse utstillingsmodeller med store rabatter.


Under finner dere et lite utvalg av møbler med utstillingsrabatt akkurat nå. Kom innom butikken for å ta møblene nærmere i øyesyn. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Vårt mål er gi deg den beste veiledning slik at du kan skape din egen stil og et hjem med personlighet. Møbelgården As , Skien, Norway. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Du er hjertelig velkommen for en hyggelig handel! Vitra Rotary Trayer en moderne tolkning av det klassiske etasjefatet.


Fatet har mange bruksområder og den enkle formen og de delikate fargene gjør at Rotary Tray passer i alle miljøer. Denne kan også vaskes i oppvaskmaskinen, noe vi liker! Fikk du meg deg GIVEAWAY konkurransen vår?

Du har nemlig mulighet til å vinne denne flotte Lampe Gras 2lampen til en venn og få en til halv pris til deg selv! Tagg en venn du synes fortjener det Vi plukker ut en heldig vinner juli! Download the executives list. Posisjonen på kartet, telefon, åpningstider, anmeldelser.


Funnet i kategoriene: forhandler av kontormøbler, gulvbelegg-butikk, butikk med utstyr til hjemmet, møbelbutikk. Tanken deres er å bringe autentisk og ikonisk design til live skape kvalitetsprodukter med lang levetid og gjøre dem tilgjengelige for alle til en overkommelig pris. Alle produktene deres har en funksjon . Lampen består av to skjermer og sylindere som kan roteres, dette gir deg muligheten til å velge om lyset skal lyse opp eller ned.


Nyhet fra Normann Copenhagen! Telemarks største designbutikk for møbler og interiørvarer . Steamery Stockholm - Små effektive håndholdte steamere og elektrisk nuppefjerner! Perfekt å ta med på reise, bruke hjemme både på møbler, . Foretaksnavn: MØBELGÅRDEN AS. Kommune – Knr : SKIEN – 8– Norge. Hoffselvpromenaden PB 6Skøyen.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Besøg vores udstilling og få personlig service og rådgivning. Køb sofaer, stole, borde og reoler.

Commentaires

Articles les plus consultés