Kotedzai ginduliuose

Namai, kotedžai , sodai, ginduliu skelbimai. Nekilnojamas turtas Lietuvoje. Pardavimas, nuomos pasiūlymai. Išsirink svajonių namus! Parduodami A Klasės namai Ginduliuose.


Už atvežimą galiu ir sumokėti.

Gindulių (šalia Gulbės sodų), už Ermitažo km, privažiavimas asfaltu. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Du vidiniai kotedžai turi po arus, du kampiniai - po . GINDULIAI – viena patraukliausių gyvenviečių Klaipėdos miesto pašonėje. Dauguma Gindulių gyventojų – ramybės ir privatumo . Ginduliuose prie pagringinio kelio parduodami kotedžai su daline apdaila. Yra plastikiniai langai ir durys, pakeliami garažo vartai. Bus išpiltos grindys ir trinkelėmis išklotas privažiavimas, išorinė apdaila.


Patogu nuvykti į miestą tiek viešuoju transportu tiek nuosavu automobiliu (min iki miesto centro).

Pirmame aukšte yra erdvi svetainė – virtuvė, san. Kotedžai 2a su 5a žemės. Idealus būstas šeimai, optimalaus išplanavimo, trimis miegamaisiais antrame aukšte, jaukia aplinka bei gera kaimynyste, vertinantiems kokybę už patrauklią kainą.


HFavoriteq KOTEDŽAS: Du dvibučiai kotedžai. More Projects From Tautvydas Rušinas. Siūlome gyventi ramiame Klaipėdos priemiestyje Ginduliuose. Mikrorajonas: Ginduliai.


Bendras plotas, m²: 147. Ypatumai: Signalizacija. Namas dviejų aukštų, gražioj.


NT nuoma namai butai butu nuoma sodyba namas statybos butas sodybos statyba nekilnojamas turtas nuoma klaipedoje sodai butu nuoma klaipeda sklypai buto nuoma kambariu nuoma nauji butai parduodami butai parduodami . Jūs norite pakeisti savo gyvenamąją vietą, trokštate įsigyti savo svajonių būstą atokiau nuo didmiesčio judraus gyvenimo, norite sugrįžę į savo namus rasti ramybę ir atsipalaiduoti prie liepsnojančio židinio, tada mūsų pasiūlymas kaip tik Jums.

Commentaires

Articles les plus consultés