Ikea förvaring hall

Hall i gult och vitt med vit klädhängare och skohylla. Skapa en smart och organiserad hall. Planera ditt PAX garderobssystem. Vi kan hjälpa dig få hem dina varor.


Här hittar du smarta lösningar för hallen så som väggskenor och backar.

ALGOT hjälper dig göra det mesta av din förvaring i hallen. Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från IKEA.


Kolla in vårt stora utbud av snygga och hållbara garderober och klädskåp. Välj och skräddarsy storlek, stil och inredning efter utrymme och behov. Hitta rätt förvaringslösning till just din hall.


Mät före köp och använd ytan kvadratsmart.

Både öppen och dold förvaring är bra. Möblerna får gärna vara nätta och ha dold förvaring. Dags att byta jobb men förändringen känns jobbig? NUVARANDE sätt att få ordning i din hall.


NÄSTA Sovrum i gröna toner . Tips på dold förvaring med Ikeas serie Nordli. Har visat det förut och gör det igen. Ikeas Nordli serie är perfekt att jobba med för dold förvaring i ett hem med modern stil. Ikeaserien Bestå finns i en mängd olika utföranden och oavsett om du föredrar högglans, monokromt, trä – eller allt på en och samma gång – finns det ett system för dig. Läs också: fina sätt att inreda med bokhyllan Billy.


En måttbeställd marmorskiva gör din . Bild lånad från Stylizimoblog. Vem trodde att skåp från barnavdelningen skulle passa lika bra i en modern hall ? Här har hallförvaring byggts ihop av STUVA förvaring. Vill man ha en fin sittplats skulle man kunna lägga på en fin dyna på den lägre delen.


Som sagt, Ikea är alltid bra!

Och deras Nordli-kollektion är en storfavorit. Real Home for Magazine. Har du en smal och trång hall ? Satsa på skohyllor längs väggen.


Skapar förvaring på en liten yta och självklart kan även mössorna och vantarna åka ner i en egen låda.

Commentaires

Articles les plus consultés