Høyskap 20 cm bredde

Spar plass og få orden i rotet med et bredt sortiment av baderomsskap! Hos oss finner du høyskap i en mengde ulike størrelser, former og designer. God kvalitet til lave priser.


Er ikke noe annet sted . Hos Sigdal hjelper vi deg å få mest mulig ut av alle flater.

Det er smalt, men rommer mer enn du tror. Med ulike innredninger kan du selv bestemme hva du vil bruke det til. Alle reservedeler lagerføres i inntil år etter endt produksjon.


Møbelet er ikke flatpakket. Leter du etter et skapskrog? Tenker du på å få nytt kjøkken? Gjør et kupp - vi har gode priser.

Klikk deg inn og se våre priser på kjøkkeninteriør, møbler og skap på Nettoline. Hjørneskap med Le Mans uttrekksenhet. En stilig og praktisk hjørneløsning. Kategori: Skap og innredninger - Agil. Bestikkinnlegg i mørk grå hardplast med justérbare små delevegger.


Dører: Fuktbestandig MDF belagt med Fibraplast Hidrofugo Blanco. Støttehåndtak: Antibakteriell pulverlakkert aluminium og nylon. Ved fabrikasjonsfeil gir . Front 596x1mm se fronter.


HTH har skap og moduler i så mange bredder, høyder og dybder i sitt standardsortiment at det som regel ikke er noe problem å skreddersy en løsning som utnytter kjøkkenet . Jeg skulle hatt ett helst hvitt, blankt høyskap til bad med litt dybde(type ~40cm), men det viser seg vanskelig å finne. Har funnet noen med 30x3 eller 30xog tilsvarende, men når man har lite plass på badet er det greit å ha dybden i stedet for bredden , har enda ikke funnet noen som faktisk gir litt plass i . Du sager av en stripe bak og. Luna 20bad 20Prisliste. Foretrukket høyde: meter eller høyere.


Karusellhyller for hjørnebenke skap i vinkel.

Gummimatte til våre skuffer. Inndelere for skuff med reling. Bredde : 4 5 og cm. Du trykker bare lett på døren så åpnes den. EKSTRA HØYE HØYSKAP - HØYDE 24CM.

Commentaires

Articles les plus consultés