Telenor mobil l

Her finner du oversikt over priser for utgåtte mobilabonnement som ikke lenger er i salg. Velg det mobilabonnementet som passer best for deg. Bufret Lignende Mobilt Bredbånd gir deg nett overalt der det er mobildekning. Surf i vei på hytta, i båten eller på. Se favorittserien din på Netflix når du er på hytta.


Ha med deg miniruter, og vær på nett overalt der det er dekning – enten med pc eller iPad.

I undersøkelsen kommer det frem at mobilsurfing for. Komplett kommer noe overraskende i hele fem forskjellige varianter: Kontroll, S, M, L og XL: . Til gjengjeld får mange fra M og oppover høyere hastigheter. Du ringer og sender så mye SMS og MMS du vil.


Du trenger heller ikke lure på varierende priser om du bruker mobildata i EU-land. Datakostnadene er de samme som hjemme i Norge. Nå har vi fylt på med data i våre mest populære abonnement. Kjøper du ny mobil med Komplett XL får du forsikring inkludert i hele 6 .

Mobilt bredbånd: Mobilt bredbånd. Krever godkjent kredittsjekk. Telenor utvider og forbedrer. Sperret for bruk i utlandet. Data: Datahastighet: Fri fart.


Rollover: Ubrukt datakvote kun fra . Mest data, Per mn Per år, Hastighet, Nettverk, Forutsetninger, Per mnd. Pris og vilkår er akkurat som før, og du får ubegrenset lagring av bildene dine i Min Sky inkludert. NFC-teknologi og et kamera i høy kvalitet med megapiksler og dedikert kameratast. Mobil S (24- NOK) – Fri bruk av SMS og minutter, GB data, GB Min Sky.


Mobil M (29- NOK) – Fri bruk av SMS og minutter, GB data, GB Min Sky. Mobil L (34- NOK - kampanjepris) – Fri bruk av SMS og minutter, GB data, . Billig mobilabonnement for bruk i Norge og utland. Nå er det enkelt å finne ut hvor mye mobildata du eller andre i familien har brukt. Mitt Teenor gir en detaljert oversikt over mobilbruken til alle abonnement du administrerer.


Du har kontroll på kostnadene, enten du befinner deg i Norge eller i utlandet. Det er enkelt å fylle på data ved behov, utsette eller betale fakturaen din, .

Commentaires

Articles les plus consultés