Prancuzu buldogas charakteris

Prancūzų buldogas informacija. Angliškai, French Bulldog. Veislės grupė, nesportiniai šunys. Ilgaamžiškumas, 9-metų. Nepaisant to, kad prancūzų buldogas žvelgia niūriai, jis labai žavus šuo.


Ryški šio nedidelio šuns mimika, taip pat jo. Ir išvaizda , ir charakteriu šie šunys iš tikrųjų primena didingos molosų šeimos atstovus, bet drauge jie yra vieni iš gražiausių dekoratyvinių šunų. Nedideli stiprūs šuniukai su plokščiu snukiu susilaukė didelio populiarumo tarp bohemos atstovų.


Jie žaismingi ir reikalauja dėmesio iš visų, . Todėl žmonėms, kurie mėgsta važinėti dviračiais su smagiai šalia risnojančiu keturkoju, prancūzų buldogas tikrai netiks. Dar vienas itin svarbus. Kiekvieno šuns charakteris – individualus, tačiau temperamentingiems patinams neretai būdingas terjeriškas noras dominuoti. Pastaruoju metu pastebiu . Jų charakteris priklauso nuo aplinkos, nuo šeimininko. Jei šuo supras, kad džiaugiatės svečio apsilankymu, tai ir jis džiaugsis kartu.


Bet jeigu užklys nekviestas svečias, buldogas nesvarstydamas puls atėjūną. Nesistebėkite, bet šios veislės atstovai išsiskiria sentimentalumu. Kad jūsų išrinktasis greičiau apsiprastų prie jūsų namų, paprašykite pardavėjo, kad jis padovanotų jums kokį nors daikčiuką ar žaisliuką, kurį mėgo šuniukas. Artėjant šešioliktai savaitei nuo gimimo, prancūzų buldogai baigia susipažinti su.


Bus kalbama apie buldogus , mopsus, t. Apie kitas veisles autorė nesprendžia nieko, nors ir mano, kad ir jos turi daug bendro. Pageidautina apžiūrėti . Parankus ūgis, paprasta kailio priežiūra, gyvenimu besidžiaugiantis ir draugiškas charakteris padarė šį šunį patrauklų žmonėms įvairaus amžiaus, nežiūrint į gyvenimo sąlygas. Spalvos: Balta, juoda, gelsvai ruda, tigriška, rusvai balta, dėmėta. Charakteris , Gyvybingas, žaismingas, bendraujantis, prieraišus, budrus, atletiškas, kantrus, sumanus.


Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Pagal šiuos kriterijus linkome į mopsų ir prancūzų buldogų veisles. Apsilankę Lietuvos prancūzų buldogų ir mopsų mylėtojų klubo surengtame renginyje, pamatėme juodos spalvos mopsę. Iš karto supratome, kad būsima mūsų veislė – mopsas! Taip prieš ketverius metus mūsų šeimos nare tapo juodos . Maištingas charakteris , galingi žandikauliai ir laivagalio išvaizda - be naminių zabaluesh!


Tačiau netrukus Europos entuziastai norėjo pasukti nuožmi kariai į geraširdis ir energingą kompanionas. Meilus gyvūnas su dideles ausis, . Protingas šuo supranta, kada galima imti, o kada - ne. Buldogai (angl. Bulldog) - šunų veislių grupė.


Yra kelios buldogų veislės: amerikiečių buldogas, anglų buldogas ir kt. Daug mažesnis yra prancūzų buldogas (sveria iki kg). Didžiosios Britanijos ir sukergė su prancūzų terjerais. Užsispyrimas, ryžtas ir atkaklumas – ši veislė tuo .

Commentaires

Articles les plus consultés