Pilnai nuo iki statau medines rastines pirtys

Užsiimame didmenine ir mažmenine prekyba statybine mediena, obliuota kalibruota mediena bei statome įvairios paskirties medinius pastatus: gyvenamuosius namus, pirtis , vasarnamius, paviljonus. Mes skiriame išskirtinį dėmesį produktų gamybos kokybės kontrolei bei santykiams su esamais ir būsimais verslo . Statome iš apvalių ir stačiakampių rąstų. Pirtis įrenginėjame pilnai : baldai, pečius, el.


Parduodame (pasirupiname pristatymu) , gaminame (pagal uzsakyma), statome ( jusu nurodytoje vietoje) medines pirtis su pilna lauko ir vidaus apdaila. Parduodamos pirtys yra pilnai įrengtos, su visai baldais, elektros instaliacija, garine pilnai įrengta su gultais, pečiūku, akmenims. Rąstiniai namai iš pirmų rankų. Projektuojame, gaminame ir statome ! Norvegiško sukirtimo, rankų darbo rąstiniai namai, pirtys, vasarnamiai iš natūraliai džiovintos lietuviškos pušies medienos.


Stogų dengimas Monier. Kokybiškai statome ir įrengiame rąstines pirtis iki raktų. Mes gaminame ir parduodame medines pirtis su nerūdijančio plieno krosnelėmis. GamybaKelo pirtys iš Karelijos sausuolioMedinių durų, laiptų gamyba. Musu parduodamos ir statomos pirtys yra pilnai irengtos su visa iranga, su visai baldais , apsvietimu.


PRAKTIŠKA, KUKLI PIRTIS VILNIUS! Esant Amber light apšvietimui žmogaus akis nemato mėlinos bei žalios spalvos. Būtent todel jūsų kūnas atrodo švelniai įdegęs ir kraujagyslių bei apgamų beveik nesimato. Privalumai : LED švestuvai sunaudoja itin . Bet kokia pirtis teikia didelį malonumą.


Tačiau rąstinė pirtis turi privalumų, kuriais negali pasigirti jokia kita. Parduodu pirti - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti?


Tegu apie tai sužino visi! Nemokami skelbimai kiekvienam! Erdvios ir nedidelės rąstinės pirtys – apsilankykite astreta. Jums patikusį rastinės pirties projektą jau šiandien!


Helo, Narvi, Skamet ir Harvija pirčių šildymo įrangą, Cariitti šviesolaidinę pirčių apšvietimo įrangą bei įvairius reikmenis pirtims- kubilus, samčius, termometrus, kepures ir kt. Pilnai , nuo projekto iki statinio pridavimo statau pirtis. Statau ir įrengineju pirtys patalpuose, gaminame geriausias pirtys Lietuvoje su visą įranga ir baldais. Medinės pirtys būdavo su keturšlaičiu ar rečiau su dvišlaičiu stogu (dabar atvirkščiai – populiariausi dvišlaičiai), dengtu šiaudais, nendrėmis arba.


Pirtis Strazdas - visiems pirties mėgėjams suteiks galimybę mėgautis visokepiopais pirties malonumais.

Commentaires

Articles les plus consultés