Naudoti pripuciami batutai

Parduodami naudoti pripučiamiami batutai. Batutai yra profesionalūs, t. PVC tento, todėl tinka tiek asmeniniams poreikiams, tiek ir komerciniai veiklai (batutų nuomos paslaugosm teikti, sodyboms, kavinėms ir kt. veiklai). Naudotų pripučiamų batutų būklė labai gera - prieš įsigijimą galima apžiūrėti Vilniuje.


Pripučiamas batutas KORALAS.

Visi mūsų nuomojami pripučiami batutai yra PROFESIONALŪS, pagaminti iš ypač tvirtos medžiagos, todėl mūsų pripučiami batutai tinka organizuojant . Pridedama orapūtė, remontinis komplektas. Gaisrinė mašina, priešgaisrinės saugos pamokėlės, kitos pramogos visiems-0 . BATUTŲ NUOMA – Siūlome Jums pralinksminti vaikus įspūdingomis pramogomis. Nepakartojama atrakcija vaikams nudžiugins visus,nuo kūdikio iki mokyklinuko. Kieme, pavėsinėje, po stogu… kompaktiški batutai gali įsitaisyti Jūsų pasirinktoje vietoje.


Nepriklausomai nuo to, kad batutai yra saugūs naudoti mažyliams, Jūsų šventėje, kiekvienas suauges yra atsakingas už tinkamą savo vaiko elgesį ant jo. Patogiai įsitaisęs savo batutų parko sėdmaišyje verslininkas Darius Jankūnas, UAB „Trampolina“, teikiančios pripučiamų batutų nuomos paslaugas ir valdančios pirmąjį Lietuvoje uždarose patalpose Kaune įrengtą batutų parką „ Jump Space“, savininkas, pasakoja šios veiklos ėmęsis kone atsitiktinai.

Rudens- pavasario sezonui išnuomojami pripuciami mini batutai kuriuos galima naudoti ir kambaryje. Galime pristatyti pagal adresa. Suteikite malonuma savo vaikuciams. Išsamesne informacija tel. Atrakcionas tinkamas naudoti ir lauke, ir erdvioje patalpoje, o vienu metu savo jėgas ant batuto gali išbandyti asmenys.


Nauji ir naudoti batutai su tinklu internetu. Vaikiški batutai internetu. Siūlome Jums išsinuomoti mūsų profesionalų pripučiamą batutą – čiuožyklą „ Papūga“, „Žuviukas Nemo“ ir kt. Renginio metu vaikai galės linksmai leisti laiką: šokinėti, laipioti, čiuožinėti, o tėvai liks ne tik sužavėti, bet ir padėkos už nepamirštamus prisiminimus. Priklausoimai nuo batuto dydžio, juo gali naudotis vaikai nuo 3 . Tačiau, jei jūs būsite įsigiję didesnį batutą , pvz.


Pats svarbiausias dalykas renkantis batutą. Tinklas užtikrina saugumą, leidžia pajausti didesnį šokinėjimo malonumą. Populiariausi batutai su išoriniu tinklu, kas užtikrina didesnį šokinėjimo plotą.


Tinkami naudoti lauko sąlygomis. Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Taupyk laiką ir pinigus!

Juos galima padėti ant platformos su beveik bet kokia danga. Atrodytų, kas gali būti paprasčiau: nusipirkti batutą , pastatyti judrioje vietoje . Daugybė akcijų batutams. Papildomos batutų dalys ir priedai.


Saugus apmokėjimas ir greitas pristatymas. Gali būti naudojamas tiek lauke, tiek kambaryje. Emovents pramogų zonoje - pripučiami batutai , atrakcionai ir pramogos suaugusiems ir vaikams.


Saugumas: negalima naudoti lauke kai lyja, žaibuoja, pučia stiprus vėjas.

Commentaires

Articles les plus consultés