Keturaciai 250cc

Abu atrodo taip kaip nuotraukose. Powered By Japan Technologies Bekelei skirtas megejiškos klasės keturratis suaugusiems. Tvarkingas LONGCHANG ATV.


Dideli colių ratai, minkšta pakaba, didelė bagažinė. Grazei dirbantis dvieju cilindru 250cc.

Rpadangos, tvarkingi dokumentai galima vaziuoti keliu su B kategorija, TA ir draudimas. Aušinimas oru Kalvarija. Pristatome į namus paruošta naudoti. Perkant keturratį MOKILIZINGU iki mėn. KAINA SKELBIME ATITINKA KAINĄ ESANČIĄ PARDUOTUVĖJE VISUS REKLAMUOJAMUS MODELIUS TURIME VIETOJE KETURRATIS ATV OFFROAD Hummer II 250cc.


GALINGAS KETURRATIS UŽ PRIEINAMA KAINĄ. Keturratis skirtas paaugliams ir .

Parduodami nauji ir naudoti ATV motociklai, motoroleriai ir keturračiai. Keturaciai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Moto transporto skelbimai, ATV kainos ir. ATV Pocket Bike Mini motociklas. Neradus prekės, prašome skambinti tel.


Nepakankamas produktų likutis. PREKĖS INFORMACIJA Bekelei skirtas ekonominės klasės keturratis. Pirkciau atv varikli 200cc ar 250cc. Noriu nusipikrti koki nedidelis 200cm keturati pasivazineti laukais ir miskais. Siaip suprantu kad nusipikus Honda ar Polaris butum tikrai tuo patenkintas.


Va siaip ziuriu internete ( beje ir Senukuose)labai daug siulomu kineitiskau keturraciu iki . Standartinė Re: barossa keturaciai. Nemokami moto ir auto skelbimai. Mes su teciu pasisnekejom ir nutarem, kad geriau pirkti keturati, nei kitoki moca, nes su juogali tiek ziema, tiek vasara per betkur vazineti.


Kokie butu patys patvariausi vazinetis betkuo: purvu, sausuma, sniegu,balose?

Prekės kodas:ATV150HR10.

Commentaires

Articles les plus consultés