Butu nuoma marijampoleje 100 procentu

Prekyba durpių briketais, akmens anglimis, techninėmis dujomis. Skelbimai į „ 1procentų “. Puikiai išmanomę klientų poreikių, aptarnavimo ir paslaugų skonį, todėl mūsų atsidavimas klientui ir jo pageidavimams 1. Dirbame visa parą, septynias dienas per savaitę, esant būtinybei jūsų užsakymą pristatysimę net naktį. Nuomos skelbimai Lietuvoje.


Išsirink svajonių namus ! Raktažodžiai: , Butas vakarinėje miesto dalyje,ketvirtame aukšte iš penkių,šviesus, šiltas,laiptinė plati, kieme didelė aikštelė,arti mokykla ir parduotuvė,tvarkingas,vienas iš gariausių butų Kazlų rūdoje. Nemokami nuomojamų butų skelbimai. Populiariausi viršuje, Naujausi viršuje. Vonia ir WC atskiraiSu buitine technika ( elektrinė viryklė, šaldytuvas, skalbimo mašina)Su baldaisPlastikiniai langaiTvarkinga, kodinė laiptinė.


Vieta nėra labai svarbi nuomos kaina turetu buti iki 1e. Marijampolės , Mokolų g. Taigi siulom sia kuklia suma bei prizadame jus dziuginancia. Ieškau buta išsinomuoti!


Puikus aptarnavimas Jums patogiu laiku. Dovanojamas energingas šunelis Fuksas. Fuksas labai draugiškas, vedžiojamas su pavadėliu jaučiasi laisvai, jis labai drūtas, stirpus ir energingas šuniukas. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi!


Pastatas naujos statybos, priduotas 1procentų , yra visos miesto komunikacijos: vandentiekis, kanalizacija, dujos. Galima parduotuvės nuoma. Detaliau - Reikalavimai - Kontaktai.


Išsaugoti skelbimą - Daugiau funkcijų. O gal studijuojate ir norite atlikti praktiką ? Portale CV-Online Jūsų laukia įvairiausių sričių darbo skelbimai. Nedvejokite, kandidatuokite jau dabar!


Už daugiau kaip mln. Dėl tokių savivaldybės valdininkų veiksmų nustatant konkurso reikalavimus buvo praleista proga organizuoti realų konkursą ir gauti iki procentų.

Commentaires

Articles les plus consultés