Parduodu keturati skubiai

Polaris Sportsman Keturatis. LT labai mazai vaziuotas, daugiau myletas nei naudotas. Labai gero stovio,tiek isvaizda tiek tehniskai tikrai nereikes nieko remontuot,. Parduodamas Keturatis ATV hummer 125cc, Galingas geras!


Pusiau automatinė greičių dėžė, kuriasi tiek starteriu tiek užstumimu, yra atbulinis, traukia gerai, yra priekiniai ir galiniai stabdžiai!

Tik imk ir vaziuok su vejeliu! Jai labai reikia ir neturite galimybes pasimti is Domeikavos? Jus domina parduodami motociklai? Populiariausios parduodamų motociklų markės pateikiamos kairėje pusėje.


Motociklų pardavimas autoplius. Nepriekaistingo stovio, maza rida, sildomos . Nemokami parduodamų motociklų skelbimai. Anksciau buvo kardanas dabar perdarytas y grandine.

Keturratis skelbimų paieškos rezultatai Alio. Parduodu motocikla skelbimų paieškos rezultatai Alio. Mechaninė pavarų dėžė 4pavaros į prieki, laisva ir atbulinis. Mazos kuro sanaudos 100km 3ltr. AUTOMOBILIAI, MOTOCIKLAI . Image may contain: outdoor.


Apskritis: Tauragės apskritis. Peržiūrėti skelbimą - parduodu salma. Automobilis labai gerame stovyje su panoraminiu stogu. Paruostas kaip sau nes as ir vazinejau, pakeistas pgrd.


Kitų markių automobiliai Kaune. Keturati - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Dviratis su keturiais ratais,tinka nuomai arba asmaniniam naudojimui,nera naujas yra smulkiu defektu,su rimtu pirkeju kaina paderinsim. Arba abi auto skelbimas.


UAB Motovera vykdo įvairiu tipu motociklu, keturačių bei ju dalių prekyba. Kartingas parvežtas iš Vokietijos.

Kelioninis ABS,sildomos rankenos ir sedynes,kilnojamas stiklas,elektronine pakabos kontrole.

Commentaires

Articles les plus consultés