Megaflis skien

Varehuset er kjent for sine store og flotte utstillinger av inne- og utefliser, naturstein, og baderomsfliser. Butikken råder videre over et stort sortiment av VVS, elektro, varme og baderomsutstyr. Bor du i Skien eller omegn bør du absolutt ta turen . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Ser du etter ◴ åpningstidene til Megaflis ?

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Megaflis i Kjørbekkdalen 13b i Skien på Tiendeo. Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for Megaflis butikker i Skien her. Mer informasjon på Tiendeo! Fliser og flisleggingsutstyr - Detalj.


Brødrene Ståle og Sondre Lindgren omsatte i fjor for milliarder i Megaflis butikkene. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. SKIEN : Brødrene Sondre (37) og Ståle Lindgren (40) fra Skien har på få år bygd opp kjeden Megaflis til å omfatte store butikker omkring i landet.

I år er omsetningen budsjettert til 3millioner kroner. Funnet i kategoriene: byggevareforhandler, butikk med utstyr til hjemmet. Posisjonen på kartet , telefon, åpningstider, anmeldelser. Du bør ha høyere relevant utdanning og solid erfaring fra prosjektledelse.


Høyere utdanning Relevant . Glemt eller mangler passord? Vis fil, Megaflis høstcup inv new. Kampoppsett Megaflis Høstcup 23. Følg oss i sosiale medier.


Til tilfeldig endte vi opp hos Megaflis i Skien. Megaflis Skien ansette for Salgsmedarbeider - Heltid plasseres i Skien. Kanskje de hadde noe annet enn vi allerede hadde sett i Larvik? Til slutt fant vi en flis av typen metalwoo som var veldig fin, og hadde riktig farge.


Heldigvis hadde de en løs flis vi . Et nytt bygg reiser ved Gausdal Landhandleri nord i Lillehammer. Det bygges nytt for Megaflis.

Her vil du finne adresser, telefonnumre, omtaler og åpningstider for megaflis.

Commentaires

Articles les plus consultés