Ikea säng

Alla människor behöver sömn, men hur man vill sova varierar. För att du ska hitta det som passar både ditt hem och dina sömnvanor har vi många olika varianter a. På varuhusens sängavdelning möter du oss medarbetare, som årligen utbildas av Svenska Naprapatförbundet. Vi lär oss om kroppen, ergonomi och hur vi kan hjälpa dig med rätt madrassval.


Våra madrasser har års garanti och du kan välja och vraka mellan olika sorters sängar. Allt från en traditionell sängstomme till en maffig kontinentalsäng.

Med den komfort och kvalitet du får från våra robusta enkelsängar så kan du vakna fräsch och utvilad. Vill du utnyttja din yta optimalt, välj en säng med inbyggd förvaring eller en som har plats för sänglådor under sängen. Och vi har också allt annat, som madrasser och duntäcken, som kan göra din enkelsäng komplett. Njut av din säng under lång tid.


Vi har års garanti på våra resårbottnar. Fem komfortzoner och individuella pocketresårer ger ett följsamt stöd och minskar trycket på axlar och höfter. Vilken fasthet du ska välja beror på sovsätt, vikt och längd.


Rätt säng för alla behov!

I sängguiden hjälper vi dig att hitta en säng som passar dina behov. Välj en av tre modeller, resårbotten, sängstomme eller kontinentalsäng. Ikea kontinentalsängar med två komforter. Välj bland ett stort sortiment av sköna och snygga dubbelsängar, sängstommar och madrasser.


De finns i olika stilar, inkl. Sängar med plats för dig (och dina saker). Från lakan och täcken till kläder och skor. I sovrummet är det mycket som ska förvaras. Våra sängar med förvaring ger dig inte bara skön nattsömn, du får även praktiskt extrautrymme på köpet.


Och så slipper du dammsuga under sängen ! NORDLI vit säng med förvaring . Barn växer ur sina kläder snabbare än vad man tror, men det behöver inte betyda att de ska växa ur sina sängar lika snabbt. MINNEN är bara en av våra snygga och utdragbara sängar som kan förlängas i takt med att barnet blir större. Många uppskattar en högre säng – då är det lättare att ta sig i och ur sängen samtidigt som man får bra utrymme för förvaring. Läs mer om våra servicetjänster.


Vi kan förverkliga din dröm. Du kan göra allt själv, men du behöver inte. Fräschare säng med madrasskydd och kuddskydd.

Med våra madrasskydd och kuddskydd kan du hålla din madrass och dina kuddar fräschare och renare längre och samtidigt minska deras slitage. De är superenkla att använda – lätta att ta av och kan maskintvättas. Läs om villkoren i garantibroschyren. Alla våra madrasser kan användas direkt, . Sängen består av en resårbotten och en bäddmadrass och är Sveriges populäraste sängmodell. Guiden ger dig en rekommendation att välja det som passar dig!


Soffa på dagen och säng på natten. De flesta av våra sköna dagbäddar har inbyggda lådor för duntäcken och kuddar. Många kan bäddas ut till både enkel- och dubbelsängar, och du kan välja bland olika madrasser för att få den komfort du vill ha.


Saknar du fortfarande sovplatser till alla? Gör sovutrymme till förvaringsutrymme. Behöver du mer plats för förvaring? Vår sängförvaring gör att du kan förvara duntäcken eller vinterkläder i lådor under sängen eller i en förvaringsmöbel vid sängens fotända.


Så att du kan ha dina saker undanstuvade men ändå nära till hands. Hästens säng kom sist i testet. Ekornes Svane Zefir och Jysk Gold B30. IKEA VARDÖ svart sänglåda .

Commentaires

Articles les plus consultés