Helland møbler as

Vår målsetting har hele tiden vært å skape formsikker design, utvikle fleksible løsninger og holde høy kvalitet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Webkamera Arena Overøye. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Se mer informasjon under fanen Lærefag.

Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er ikke godkjent . Foretaket har registrerte ansatte. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Vi skal dit i uke 2 og 23. Der skal alt gammelt utstyr demonteres samt at det skal monteres nytt flisfyringsanlegg.


Utvikle, produsere og selge møbler , samt hva hermed står i forbindelse, herunder deltakelse i andre selskaper. Fleire av dei andre møbelbedriftene har gjort det same, og ingenting tyder på at trenden snur.

Norsk leverandør av møbler til det offentlige rom. Formsikker design og fleksible løsninger med høy kvalitet. Designkvalitet er i dag et av våre kjennetegn.


Den grafiske profilen er utviklet av Havnevik. Møbler AS , SIMEK ( stålkomponenter) og Brøste Møbler AS (plateproduksjon). Helland har egne showrooms i . Dette gjør oss svært fleksible med kontroll over hele verdikjeden.


Klassiske spisestoler, kontorstoler, stoler til møterom som kan stables for effektiv lagring. Solide stoler med vinrødt, møbel stoff. Meget solide og stødige i kostruksjonen. Trekk på sete og rygg i rødt stoff Fungerer også som besøksstol, møteromsstol eller evt spisestuestoler.


Svenheim Møbelindustri AS. Bedriften har siden den gang vokst gradvis. Stordal Kommune på Sunnmøre. Concord stablestol leveres i laminert bjørk eller beiset i standard beisvarianter.


Tekstilvalg etter ønske.

Perfekt på hvilerom i bedrift etc. Riksheim Treindustri AS, L. Haugen Kontorforum as har et bredt sortiment av kontormøbler og kontorstoler. Vi er forhandler for de ledende fabrikkene i Skandinavia. Hapval Ltd in Pullapää, next to Haapsalu as we had a .

Commentaires

Articles les plus consultés