Ehrmann protein pudding butikk

Nordens største utvalg av kosttilskud treningsklær og treningsutstyr. Vi har gratis frakt over 5kr, prisløfte, bonusprodukter og gratis returer. Knallgod proteinpudding til fornuftig pris! Inneholder g protein per beger og har et lavt innhold av karbohydrater og kalorier Uten tilsatt.


Den inneholder hele g protein per beger. Fikk endelig testet ut noen ferdig produkter av puddinger. Når skal det sies at jeg ikke hadde oppbevart dem i kjøleskap da jeg kom hjem å fram til jeg testet dem.


Så konsistensen kan hende er bedre og tykkere om man oppbevarer dem kaldt å lar dem stå kaldt ett par timer før servering. Utvalget ble foretatt etter hva som var tilgjengelig i de butikkene vi besøkte. For å gjøre en ernæringsmessig vurdering av produktene, har vi sett på innhold av kalorier, protein , fett og karbohydrater per porsjon med dessert. Mengden protein trekker opp, mens innholdet av karbohydrater, fett og kalorier . Den passer perfekt som proteinrik dessert eller mellommåltid.


Laktosfri, proteinrik, välsmakande och med en fantastisk konsistens som är precis som pudding ska vara! Hundrevis av varer Opptil - rabatt. Sjekk priser på protein pudding ehrmann.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker ! Kjøp protein pudding ehrmann billig i nettbutikkene. Barebells Protein pudding Creamy Vanilla. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Med andre ord hjelper det ikke på muskelveksten å drikke en proteinshake eller spise en proteinpudding umiddelbart etter trening. Det hender folk lurer på hva de skal velge på butikken , for eksempel mellom proteinpudding og vaniljesaus (zero). Vel, den ene er en dessertsaus og den andre en pudding, det er ganske enkelt å se. I tillegg til meierier i Tysklan er selskapet også i Russland og USA. Salgskontorer er også tilgjengelig i Polen, Beijing, Italia, . Jeg var på OBS på Alna på lørdag, og kjøpte med ett produkt, og lurer på om dere til vanlig denne i deres varesortiment.


Og om den finnes i alle OBS. Rik på protein og lite karbohydrater og kalorier. Våre butikker er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer.


Ehrmann er et internasjonalt familieeid selskap.

Commentaires

Articles les plus consultés