Biltema førde

Map DataImage may be subject to copyright. Mer informasjon på Tiendeo! Bildeler og bilrekvisita - Detalj. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag.


Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt under fanen Lærefag. Bilforretningar utgjer ein stor del av næringslivet i Førde.


Fann stolen bil på skogsveg - Created by InfoDispatcher. Vær Varsom-plakatens regler for god . Utvalg og lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk, så sjekk gjerne . Kjeden har etter hvert utvidet sortimentet til å omfatte langt mer enn hva navnet skulle tilsi. Firdaløpet for veterankøyretøy.


Sunnfjord Veteranvogn Klubb inviterar til Vårmønstring laurdag 30. Førde får stadig fleire småkafear. Biltema har teikna kontrakt med Moengården Vest AS om å bygge eit nytt varehus ved Amfi Nordfjord i Nordfjordeid sentrum. I dag har Biltema to butikkar på Sunnmøre: Ålesund (Breivika) og Ulsteinvik. I tillegg har kjeda eit stort varehus i Førde.


Butikken i Ulsteinvik går svært godt, og vi ser at det hadde vore grunnlag for eit større varehus der, seier Svenningsen. Det er likevel ikkje aktuelt med ein butikk som den i . Offisiell foretaksinformasjon. Firmanavn: Biltema Norge AS Biltema Førde. Stiftet: Registrert: 04.


SelskapsforBedrift (BEDR). Sektor: Type: Flerbedriftsforetak. Bransje: Butikkhandel med bredt utvalg av jernvarer, fargevarer og andre . Rett over sommaren startar dei bygging av ein ny storbutikk på rundt 3. Samtidig har Eid kommune press på seg. Vert ikkje byggeplanane godkjende, kjem Biltema heller ikkje til å bygge i framtida.


For et år siden etablerte for eksempel kjeden et varehus på den størrelsen i Førde. Biltema har vært i Norge i år, men har aldri åpnet så mange varehus som i nå, nye på bare fem år. Varehuset i Åsane er det 22. Styreleder Magne Teigland forklarer farten slik: – Vi har blitt gode på . Adresse Kronborgvegen 5.

Commentaires

Articles les plus consultés