Tepper stavanger

Teppe til bil, båt og campingvogn. Heldekkende tepper er anbefalt fordi det skaper et sunt inneklima. I stedet for at støvet svever rundt i rommet, legger det seg på teppet, og er enkelt å støvsuge.


Tepper har i de senere årene blitt . Mandag – fredag: kl – 19. Som Norges eneste gjenlevende teppeveveri, leverer vi skreddersydde tepper laget av naturprodukter og flere generasjoners kunnskap.

Rasol er Norges ledende fagmann på teppekjøp, samt restaurering av- og taksering av håndknyttede tepper. Rasol Hafzi har i en årrekke gjennom kurser og artikler i aviser, ukepresse og TV gitt oss bedre forståelse for dette fascinerende og enestående kunsthåndverket, et håndtverk som har flere tusen års tradisjon i Østen . BUSTER Vet Be Anti-slip, grå, 102×cm. Vi renser: garderobetøyvask og rulling av duker, bunadervask og rulling av sengtøy, uniformergardinrens, skinnklærsofatrekk, pelsovermadrasser , skjortevask abonnement,dyner og soveposer, løse tepper. Rensing av tøy er basert på tillitt til vår fagkunnskap og erfaring. Vi garanterer at ditt tøy blir renset fagmessig.


Vegg til vegg teppe fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.

Vi kan tilby deg forskjellige varianter, både etter mål og som teppeflis. Varme gulv med vegg til vegg teppePå 80-tallet hadde vegg til vegg teppe sin storhetstid. Heldigvis ser vi nå at trenden er kommet tilbake. Vi hjelper deg med anbud på tepper.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Stavanger. Hos oss finner du Norges største utvalg av tepper. Alle produkter lagerføres. Gamle Forusveien Stavanger (Rogaland).


Velkommen til Norges beste kjede i gulv- og gardinfolk. Butikkhandel med tepper. Vi er lokalisert i Oslo og Stavanger men utfører vårt arbeid i hele Sør-Norge i kontorbygg, kinosaler, båter, hoteller, restauranter og private hjem. Håndknyttede unike tepper.


Persisk teppebutikk i Stavanger. Jeg elsker tepper , jeg elsker kunsten, sier Rasol Hafzi, som har jobbet med å veve tepper siden han var svært ung. I Stavanger tok han teknisk fagskole, og begynte å jobbe offshore samtidig som han importerte tepper fra Iran. Frisk opp stua med et nytt teppe , det er utrolig hvor mye et teppe kan gjøre.


Velg mellom et stort utvalg forskjellige tepper i alle prisklasser, design og stoff . Teppelageret AS er interiørbutikk, og holder til i Stavanger i Rogaland.

Garant Home har Norges største utvalg av tepper , tregulv, fliser og gardiner. Modulyss designer og produserer teppefliser til kontraktmarkedet. Deres misjon er basert på kvalitet og bærekraft. Deres geniale produksjonsprosess gjør at de kan levere teppefliser av optimal kvalitet på kort tid og med tilbørlig fleksibilitet.


Samt produsenter av tapet, gardiner og solskjerming. De filtrerer luft, og holder på støv, skitt og annen forurensing. Dette gjør dog at de bør renses med jevne . Vi vil gjerne at du skal føle deg hjemme og gi deg en så inspirerende opplevelse som vi bare kan. Du kan føle, ta på og prøve all vår møbeldesign. Smak en kopp av vår økologiske kaffe, eller bare legg føttene høyt og slapp av til våre beroligende lyder.


Se våre nyeste interiørideer. Vi leverer tepper , møbler og annet utstyr til messer og arrangement, både i privat og bedriftssammenheng. I dag er vi representert med avdelingskontor i Oslo, Bergen og Stavanger og dekker messer og arrangement i hele landet. Finn oss på sosiale media: .

Commentaires

Articles les plus consultés