Store kubbelys

Vi har et enormt utvalg av stearinlys. Flotte stearinlys i god kvalitet og til gode priser. Broste kronelys rustikk. Kronelys ren stearin 8pk.


Hos Nille finner du et stort utvalg av kubbelys - vi har lys i forskjellige høyder, farge og kvalitet.

Enten du skal ha kubbelys til lysfatet, lyktene på trappa, eller lysholderne på bordet finner du kubbelys i alle høstens lekre farger hos oss! Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank kopp og mye mye mer! Kom innom din Nille-butikk for å se vårt store utvalg av lys! Hos Kid finner du lys i alle varianter: kubbelys , stakelys, telys med mer. Kjøp på nett eller i butikk.


Enten du planlegger en romantisk middag for to eller et avslappet etegilde med venner, er det ingenting som skaper så god stemning som beroligende belysning. Sett noen lys rundt om i rommet for å skape en .

Store og dyre kubbelys holder seg penest og renner minst. Bruker du mye kubbelys , bør du passe på hvor du handler. Det er til dels store avvik mellom hva lysene lover av brenntid og hvor mye de faktisk brenner. Det er også store forskjeller når det kommer til pris per brenntime: De dyreste er over fire ganger dyrere per time enn de billigste. Miljøvennlig kubbelys laget av 1 stearin.


Sverige, Norge, Finland. Kan hentes i Sandviken, evt. Juletrelys i gull er supre juledekorasjoner, og nisselysestaker til telys er koselig i vinduskarmen. Hvite kubbelys med nissen på der han har lua godt nedover ørene kan passe fint på stuebordet ved siden av en julekrans eller julestjerne.


Hun har aldri opplevd at stearinen smelter og renner ut i så stor grad. Store kubbelys i gull er både stemningsfullt og praktisk ved at de brenner i mange dager. Jeg har kjøpt kubbelys fra IKEA før, og det har gått greit.


Av lys fra andre produsenter har jeg ikke opplevd at det har jeg ikke opplevd at det har rent ut sånn som dette, sier June. Les også: Selgeren fra Securitas Direct lurte seg inn i . Stort og rustikt kubbelys med tre veiker.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt.

Commentaires

Articles les plus consultés